horoszkóp

Orvosi kezelés miatt késett Shakira koncertje

2007.03.07. 00:05
Az énekesnő hétfőn egy koncert erejéig tartózkodott hazánkban, a fellépés a tervezettnél rövidebbre, de annál energikusabbra sikeredett. A Velvet értesülései szerint a rajongók nem véletlenül vártak majdnem másfél órát arra, hogy végre hallják, ahogy Shakira kiereszti, ami a torkán kifér. A februári hollandiai koncert úgy ahogy volt, elmaradt, a szervezők akkor torokfertőzésre hivatkoztak.

Meg nem erősített források szerint Shakira állapota nem volt kielégítő a koncert előtt, ezért hazánkban is kezelésre szorult. Informátorunk arról tájékoztatott minket, hogy a Dr. Rose Klinikán látták el az énekesnőt fellépése előtt.

Megkeresésünkkor a magánklinika belgyógyász és gasztroenterológus szakorvosa, Dr. Lelbach Ádám a következőt nyilakozta az üggyel kapcsolatban:

"A klinika teljes mértékben elzárkózik bármelyik betegének kilétéről vagy annak állapotáról való tájékoztatástól. Annyit azonban elmondhatok, hogy volt egy hosszabb beszélgetésem a kolumbiai énekesnővel a fellépését megelőzően. A másfél-két órás társalgás alatt megfigyelhettem, hogy rendkívül jól és választékosan beszél angolul, feltűnően csinos, vonzó és megnyerő személyiség. Utazásainak köszönhetően jól tájékozott a világ dolgaiban, még azt is megemlítette, hogy nagyon várta, hogy felléphessen a magyar közönség előtt."

A szűkszavú belgyógyász számára az volt megdöbbentő, hogy az énekesnő testőrei nem a megszokott, kopaszra borotvált, öltönyös kétajtós szekrények voltak, hanem normál testalkatú, farmeres fiatalok. A családtagokat, akik szintén elkísérték az énekesnőt, hihetetlenül kedves embereknek írta le.

Hogy a beszélgetés miről szólt, csak találgatni lehet, de egy biztos: utána az énekesnő fel tudott lépni a Papp László Sportaréna színpadán. Árulkodó lehet, hogy egy belgyógyásszal találkozott, nem pedig egy fül-orr-gégész specialistával, tehát vagy a hollandoknak adott magyarázat volt hamis, vagy abból a betegségből már kigyógyult Shakira.