horoszkóp

Sharon Osbourne lett az év anyja

2006.03.23. 15:48
A sok kutyával, két enyhén addiktív gyerekkel és a furcsa Ozzyval mindennapjait élő Shaoron Osbourne lett az év anyja az angolok szerint. Riszpekt.

Sharon Osbourne kapta meg a brit Freemans áruházlánc "Celebrity Mum of the Year" díját, ami azt jelenti, hogy ő lett az év híres anyái között az első. A háromgyerekes anya Jordant, Kate Mosst és a cornwalli grófnőt is maga mögött hagyta a címmel, írja az msn.com.

A szíve mélyén brit lány

Sharon és Ozzy Osbourne

"Nagyon megtisztelve érzem magam és szóhoz sem jutok" - jegyezte meg Sharon Osbourne. Az 53 éves Ozzy-nénak három gyereke van: a húszéves Jack, a 21 éves Kelly és a 22 éves Aimee. "Teljesen odavagyok, hogy jelöltek erre a díjra, és a tény, hogy ez egy nyilvános szavazás volt, még inkább rendkívülivé teszi. Az utóbbi néhány évem nagyon kemény volt. A brit nyilvánosság annyira támogató módon viszonyul hozzám és a családomhoz, tudják, hogy a szívem mélyén egy igazi régi vágású brit lány vagyok."

Könyve bestseller

Osbourne-né az elmúlt években egy vastagbélrákon esett át, és végignézte gyermekei, Jack és Kelly függőségi gondjait is. A család a valóságshow elemeken alapuló The Osbournes sorozat révén vált világhírűvé (A legidősebb gyerek, Aimee nem látható a sorozatban, mert annyira cikinek érzi, hogy elköltözött a családtól.). Osbourne az Asda nevű brit áruházlánc arca lett, és közelmúltban megjelent önéletrajzi könyve mindenütt az eladási listák élére kúszott. Csak Angliában 1,2 millió példányban kelt el.

A tavalyi év győztese Kerry Katona volt. A Freemans sajtószóvivője így nyilatkozott az idei díjazott kapcsán: "Nagy öröm számunkra, hogy Sharon nyerte el a díjat. Látható, hogy a nemzet számára ő egy inspiráló anya."