horoszkóp

Sharon Osbourne lekurvázta Madonnát

2005.11.08. 13:08
Ozzy Osbourne neje azért támadta le az énekesnőt, mert az állandóan változtatja a külsejét, és szerinte a Kabbala is baromság.

Ozzy Osbourne felesége vélhetően egyetértett Ali G-vel, amikor az a hétvégi MTV-díjkiosztón egyik sikeres alteregója, Borat Saghdyev kazahsztáni műsorvezető maszkjában kivénhedt transzvesztitának titulálta Madonnát. Az 53 éves Sharon Osbourne nem fáradt ilyen bonyolult hasonlattal: "vén kurvának" nevezte 47 éves kolléganőjét a Word magazinnak adott interjújában.

"Kibaszott kurva!"

Sharon Osbourne

Osbourne neje többek közt azt nehezményezte, hogy az énekesnő állandóan változtatja külsejét: "Egyik nap úgy néz ki, mint valami fegyverbuzi, másnap jön a lovaglószerkó, aztán úgy öltözik fel, mint valami kibaszott leszbikus, aztán mint egy kurva, aztán meg jön a cuki virágos ruci, amiben gyerekverseket olvas fel, mint valami kibaszott könyvtáros - másnap meg megint úgy néz ki, mint valami vén ribanc. A kurva életbe, hát ki ő valójában?"

Az ő korában már

A másik dolog, amiért Ozzy neje kirohant az énekesnő ellen, amiért az olyan bőszen hirdeti a Kabbala tanításait, holott azelőtt kereszténynek vallotta magát, karrierje elején pedig kifejezetten szerette provokálni a híveket: "Ebben a korban már tudnia kéne, kicsoda, mi a franc a vallása és mit akar".

Madonna azzal is hibát hibára halmoz, hogy "hülye könyveket" írogat, és prűden azt hangoztatja, nem engedi a gyerekeit tévét nézni - véli Sharon, aki ezúttal sem tartózkodott a csúnya szavak használatától. "Jaj már, ez a kibaszott röhejes faszság, menjen már a picsába!" - véli Osbourne-né. "És írja azokat a fájdalmasan buta könyveit, amiket aztán felolvas a gyerekekenek! Ha az én anyám annak idején ilyennel jött volna, megmondtam volna neki, hogy dugja fel magának! Kibaszott Angol rózsák, ugyan már, bazmeg!"