Három év házasság után Denise Richards - aki második gyermekükkel hat hónapos terhes - elválik Charlie Sheentől.

A harmincnégy éves színésznő által kiadott sajtóközleményben az áll, a híres amerikai filmszínész, Charlie Sheen és kevésbé híres felesége, Denise Richards azért válnak el, mert túlságosan különböznek.

Richards kizárólagos gyermekfelügyeleti jogot követel a pár egyéves kislánya, Sam és a körülbelül három hónap múlva születendő gyermek felett. Richards azt is kérte a bíróságtól, hogy férjének lehessen láthatási joga a gyermekek felett, illetve gyermektartási díjat.

#alt#
Denise Richards Charlie Sheentől terhes

Epizódszínésznő

A modellből lett színésznő legismertebb alakítását a Világ nem elég című James Bond-filmben láthattuk, de például a 2004-es Yo puta (Én a kurva) című spanyol filmben kurvát játszott, és a Jóbarátok című sorozatban is feltűnt Ross és Monica csinos unokatestvéreként - de szinte az összes amerikai sorozatban szerepelt már egy-egy részben.

A most harminckilenc éves Sheen és Richards az Eltanácsolt tanácsadó című amerikai vígjáték forgatásán találkoztak, a Spin City – Kerge város című sorozat forgatásán fonódott szorosabbra kapcsolatuk, és 2002 júniusában házasodtak össze.

Zöldfülű húszéves kislánnyal

A kilencvenes évek kölyökképű sztárja, Charlie Sheen első nagy filmje a Vörös Hajnal volt, később még jó volt a Tőzsdecápákban (édesapjával, Martin Sheennel), a Tökös ötösben, a Szakaszban, a Zöldfülűben, de mostanában nem láttuk egy értékelhető filmben sem.

Egy korábbi házasságából van már egy húszéves lánya. Mielőtt elvette volna Denise Richardst, Sheen vad bulizásairól volt hírhedt Hollywoodban. Az újságok pedig nő- és drogügyeiről cikkeztek, 1996-ban pedig volt barátnője beperelte bántalmazásért, Sheen pedig elismerte bűnösségét.