Denise Richards szerint férje pornófüggő

2006.05.08. 16:15
Denise Richards mindent elkövet, hogy válófélben lévő férje Charlie Sheen megbánja a napot is, amikor először szóbaállt vele. Beadta a válopert, eltiltatta a színészt gyermekeitől most pedig mindekit beavat a lecsúszott színész jellemhibáiba.

Denise Richard eltiltotta Charlie Sheen szüleit unokájuk látogatásától, írja a Female First. Azt nem tudni, hogy pontosan miért most akadt ki Richards az eddig is ellustult, piás férjére, egy tény, a napokban kimondják válásukat, ő pedig szeretné Sheent és szüleit egyszer és mindenkorra kitörölni az életéből.

Mindennek elmondja

A lap állítása szerint Richards nem kevesebbet állít a papíron még-férjéről, minthogy drogozik, hogy molesztálta és megverte őt. Emelett súlyos jellemhibái között felsorolta, hogy Sheen kártya-és pornófüggő, és azon belül is meglehetősen a fiatal lányokat szereti nézegetni a képernyőn.

Az egykori Bond-lány, ma viszont inkább a fiatalos anyuka szerepében tündöklő Richards, nem éppen fogja vissza magát, ha férje szapulásáról van szó. A fenti vádak ismételgetése mellett minden lehetőséget megragad arra, hogy elmesélje mekkora egy állat Charlie Sheen, és hogy ugyan nehéz egyedül, de mindenhogy jobb, mint vele.

Nem mehet a közelükbe

Denise Richards és Charlie Sheen három évig voltak házasok, majd mialatt Richards második lányukat várta, hirtelen szakítottak és beadták a válópert. A színésznő akkor azt mondta azért, mert férje nem volt hajlandó sem vele, sem a gyermekeikkel foglalkozni és szíve szerint naphosszát csak tévézett volna. Aztán a szülés után mintha jóra fordultak volna a dolgok. A házaspár állítólag Hollywood egyik legnépszerűbb pszichiáteréhez, Rina Freedmanhez járt huzamosabb ideig párterápiára, és ennek hatására döntötték el, hogy egy újabb lehetőséget adnak a házasságuknak. "Most már remekül mennek a dolgok" - nyilatkozta akkor a fülig száj színésznő boldogan.

Majd Richards néhány hónapig boldogan lóbálta karikagyűrűs kezét a kamerák előtt, aztán éppolyan hirtelenséggel, mint először, faképénél hagyta Sheent, és ahogy ígérte, örökre száműzte őt életéből. Nem sokkal ezután a színésznő távoltartást kért a rendőrségtől, melynek értelmében Sheen nem mehet sem az ő, sem a gyermekei közelébe, kislányaival pedig csak akkor lehet, ha ő is ott van, kéthetente egyszer.

Tiszta Melrose Place

Míg Sheen értetlenül állt az ügy előtt, és többször kérte a bíróságot, hogy ne vegyék figyelembe felesége rágalmait, Richards a Bon Jovi gitárosával, Richie Samborával vigasztalódott, aki egyrészt a szomszédja, másrészt pedig barátnőjének, Heather Locklearnek elhidegült férje. Az egykori jó barátnők azóta nem beszélnek egymással, Richards pedig a médián keresztül próbálta tudtára adni a Melrose Place-es Locklearnek, hogy ő csakis kizárólag azóta találkozgat Samborával, amióta ők különváltak. Locklear egyelőre nem reagált, de megüzente, jelenleg szeretné férfi nélkül újjáépíteni életét, úgyhogy hagyják békén.