horoszkóp

Charlie Sheen guminővel jár forgatásra

2007.10.11. 11:13
A színészhez annyira közel áll szuperélethű guminője, hogy a biztonság kedvéért forgatásra is magával viszi, hátha nem talál jobbat. Persze arra is volt már példa, hogy Sheen igazi lányokkal és a guminőjével szeretett volna együtt eltölteni egy estét.

A színész és exneje egyre durvuló gyerekelhelyezési perének köszönhetően egyre részletesebb információk kerülnek napvilágra olyan dolgokról, amelyekhez senkinek semmi köze. A New York Daily News cikke például Charlie Sheent egy időben szoros viszony fűzte a guminőjéhez, egy hatezer dolláros, élethű babához. Az egész babás dolog akkor pattant ki, amikor a Two and a Half Men című sorozatban azt kérdezik Charlie Sheen karakterétől: „Miért nem próbálsz ki egy olyan eszkortcéget?”, aki erre azt válaszolja: „Egyszer kipróbáltam, de jobban bejönnek a valódi csajok”.

A dolognak ugyanis az a pikantériája, hogy Sheen 1995-ben - saját bevallása szerint - 53.000 dollárt költött összesen 27 randira Heidi Fleiss madám lányaival.

A pompomlánynak öltöztetett babát – egy, a lapnak nyilatkozó ismeretlen forrás szerint – a Kerge város című sorozat forgatására is magával vitte. A forrás szerint az események akkor lettek igazán viccesek, amikor este Sheen egy jó kis négyes partit akart leszervezni két csajjal, plusz a hőn szeretett babával.

Charlie Sheen a Two and a Half Menben

„A csajok nem tudták abbahagyni a röhögést. Charlie annyira pipa lett, hogy kizavarta a lányokat a házból. Aztán fogott egy húsvágó bárdot és lecsapta a baba egyik kezét. Aztán a testőrével megpróbálták úgy lefektetni, mintha egy igazi test lenne. Törölközőbe csavarták, aztán éjszaka addig furikáztak vele a kocsival, amíg nem találtak egy nagy kukát” – mesélte a forrás a lapnak.

Mielőtt megszabadult volna a babától, Sheent azzal cukkolták a barátai, hogy a baba túlságosan hasonlít Denise Richardsra.

Charlie Sheentől nem áll távol a perverzió, korábban pornófüggőségéről beszéltek, majd arról, hogy meredező nemi szervével riogatja az ismerkedős oldalak látogatóit. Mindezeket az izgalmas részleteket az exnejnek, Denise Richardsnak köszönhetjük, aki folyamatosan újabb részletek kiszivárogtatásával próbálja lejáratni férjét a gyerekelhelyezési perben.