horoszkóp

Charlie Sheenék mégis válnak

2006.01.05. 15:00
Néhány hónappal azután, hogy Denise Richards boldogan lóbálta a karikagyűrűs kezét a kamerák előtt, férje szóvivője bejelentette, hogy a házaspár mégis folytatja a válópert. Charlie Sheen és a színésznő házassága a második gyerekük születése után romlott meg.
Denise és Charlie Sheen

A jelek szerint Charlie Sheen és Denise Richards mégsem tudta megmenteni a házasságát. A Reuters szerint a színész szóvivője, Stan Rosenfield a People magazinnak megerősítette, a házaspár mégis folytatja a válóperét. Sheen felesége hónapokkal ezelőtt beadta a keresetét a Los Angeles megyei bíróságra, de ezúttal úgy döntöttek, a per lebonyolítását egy magánjogi szakértőre bízzák.

Luxus párterápia, majd válás

A szóvivő nem árult el ennél több részletet a válóperről, így az sem derült ki, a színész pár miért döntött úgy, hogy mégis elválik. Nemrég ugyanis Denise Richards a A CBS Late Late Show című műsorában vendégként szerepelt, és a kamarák előtt büszkén hadonászott a kezével, amelyre elmondása szerint nemrég került vissza a karikagyűrű.

"Most már remekül mennek a dolgok" - nyilatkozta boldogan. A házaspár állítólag Hollywood egyik legnépszerűbb pszichiáteréhez, Rina Freedmanhez járt huzamosabb ideig párterápiára, és ennek hatására döntötték el, hogy egy újabb lehetőséget adnak a házasságuknak.

Óriási seggfej

Richards ismerősei akkoriban név nélkül több bulvárlapban is arról beszéltek, Denise Richards valójában nem szeretne elválni, csak elkeseredett amiatt, hogy férje "óriási seggfejként" viselkedett vele, és elhanyagolta őt is, és a gyerekeit is. Októberben az IMDb moziportál jelentette meg a hírt, hogy Charlie Sheen felesége továbbra is türelmesen vár arra, hogy férje bocsánatot kérjen tőle, habár akkor sem nevezte meg konkrétan, hogy miért.

A pár márciusban adta be a válópert kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Ez mindössze három hónappal azután történt, hogy megszületett második kislányuk, Lola. A másik gyerekük Sam, egyéves.