Nicollette Sheridan kivillant a bugyijából

2009.03.10. 22:06
A Született feleségek ötvenes bombázója, aki lassan búcsút int a sorozatnak, egy félrecsúszó bugyi közreműködésével megmutatta, ő is a teljes szőrtelenítés híve. 2007 decembere óta egy hasonlóan szerencsétlen bikinibalesetnek köszönhetően már tudhatjuk, hogy a melltartója alatt neki is mellbimbója van. Most kiderült: nahát, a bugyija alatt meg szeméremajka.

Nicollette Sheridanről 2007-ben már megtudhattuk, bikinifelsője alatt ő is csak mellbimbót visel. Most a lesifotósoknak köszönhetően arra a kínzó kérdésre is fény derült, mi van a bugyijában.

Sheridan pár napja a hollywoodi Mr. Chow étteremben vacsorázott a szintén színész David Spade-del, de hiába próbált bugyiviseléssel kifogni a paparazzókon, amikor fehér miniruhájában kiszállt az autóból, a bugyi félrecsúszott a szeméremajkáról. Szerencse, hogy a bécsi Operabálon hosszú estélyi volt rajta.

Természetesen Sheridan esetében sem ez az első alkalom, hogy többet mutatott meg a nyilvánosságnak, mint szerette volna. Miközben 2007 decemberében volt pasijával, Michael Boltonnal vakációzott Saint Barthelmy szigetén, napozás közben félrecsúszott fürdőruhájának felső része, így kivillant a színésznő mellbimbója.

Drámai búcsú

A színésznőt egyébként pár nappal azután érte ez a ruházati baleset, miután kiderült, kiszáll a Született feleségek című sorozatból. A People információi szerint az Egyesült Államokban várhatóan áprilisban került majd adásba az az epizód, amiben a híresség utoljára bújik Edie Britt bőrébe. „Csodás időszakot töltött el a sorozatban, és most újabb kihívások elé néz”- nyilatkozta Nicollette Sheridan szóvivője. A sorozat másik szereplője, Dana Delany elmondta, szerinte nem lehet majd pótolni a karakter távozásával keletkezett űrt, hiszen nagyon kevés olyan nő van, mint Edie Britt. „Egy igazi, klasszikus végzet asszonya” – tette hozzá, a színésznő, aki úgy véli, hogy a Lila Akác köz Edie távozásával már soha nem lesz a régi.

Eva Longoria szintén sajnálatát fejezte ki, és állítása szerint nagyon hiányzik majd kolléganője. A oneindia.com információ szerint meglehetősen drámai körülmények között távozik majd a karakter, és a sorozat készítői nem adják meg az esélyt annak, hogy esetleg visszatérjen. Természetesen ebből máris sokan biztosra veszik, hogy Edie Britt erőszakos halált hal, esetleg öngyilkos lesz, mások pedig a gyilkosságot tartják az egyik lehetséges megoldásnak.

Ezer dollár egy pasiért

Neal McDonough, aki Edie Britt férjét alakítja a sorozatban, nem kívánt nyilatkozni arról, hogy pontosan mi lesz neje sorsa. Hozzátette, mivel kolléganője közel húsz éve szerepel televíziós műsorokban, így nem igazán lepődött meg, amikor tudomására jutott, milyen körülmények között távozik. Azt nem tudni, mindez mennyiben befolyásolja majd Sheridan anyagi helyzetét, mindenesetre még nem vonta vissza azt a megbízást, amit kolléganőinek adott. Miután a színésznő tavaly szakított Michael Bolton énekessel, kijelentette, hogy 1000 dollárral jutalmazza meg azt a színésznőt, aki megtalálja számára az Igazit.