Brooke Shields megbocsátott Tom Cruise-nak

2006.05.03. 11:23
Miután gyermekeik egy napon látták meg a világot, Shields úgy döntött, fátylat borít Cruise beszólásaira.

Mint azt a Velvet is megírta, a sors furcsa fintoraként két hete egyazon napon látott világot a két ősellenség, Brooke Shields és Tom Cruise gyermeke.

Cruise beszólt

Brooke Shields

A két sztár akkor haragudott meg egymásra, amikor őszinteségi rohamában Shields feltárta a nyilvánosság előtt szülés utáni depresszióját, majd könyvben is megírta, hogyan gyűrte le a depressziót és milyen pszichológiai kezeléseken vett részt. Ezt hallva Tom Cruise a nyilvánosság előtt szólt be neki, hogy aki depressziós, az szedjen vitaminokat és az egész pszichológia hatalmas baromság, nem csoda, hogy Shields karrierje derékba tört.

Shields erre azt mondta, Cruise "Maradjon inkább annál, hogy a világot menti meg földönkívüliektől, és hagyja, hogy a nők úgy kezeljék a szülés utáni depressziójukat, ahogy nekik a legjobb."

Shields szerint ironikus

Shield azonban úgy tűnik, megbékélt Cruise-zal, mert lánya születése alkalmából minden jót kívánt neki, hiszen mint mondta, ez a legjobb dolog, ami valakivel történhet. "A gyerek a legnagyobb ajándék, amit az ember kaphat, így persze, nagyon örülök a kislányuknak, Hogyne örülnék" - mondta el a színésznő az Entertainment Tonight című amerikai műsorban.

Mikor megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy egy napon és egy kórházban születtek gyermekeik, Shields azt mondta, ő is csak a pletykalapokból tudta meg. "Szerencsére nem futottunk össze a folyosón" - mondta Shields nevetve, majd hozzátette, "Tökéletes irónia, az biztos. Nem tudtam, hogy egy épületben szülünk. Tudja, mindketten nagyon elfoglaltak voltunk aznap." A színésznő egyúttal azt is kifejtette, mostani terhességét nem kísérték a depresszióra utaló jelek. Cruise-ék lánya, Suri, és Shields lánya, Grier Hammond Hechy április 18-án látták meg a világot.