Feljelentőink ismét a legjobbkor voltak a legjobb helyen: a Harmadik Shrek londoni premierjén az élelmes Cukorlányok testközelből élvezhették az igazi világsztárok jelenlétét.

A lányok rögtön a közepébe csapnak és elárulják, hogyan sikerült olyan fotókkal megörvendeztetniük bennünket, melyeket a világsajtó jelentős része is megirigyelhetne: "hétfőn este Londonban a Leicester Square-en szinte teljesen véletlenül kb. 3 méter távolságból (furmányos módon, galád hazugság segédletével bejutottunk a mozi közvetlen tőszomszédságában elhelyezkedő, kordonnal lezárt bárba) szemlélhettük meg a Shrek premierje alkalmából megjelenő sztárokat."

Az ügyes helyezkedésnek köszönhetően íme a lélegzetelállító felsorolás: "elsőként Mike Myers érkezett, akinek szinte teljes biztonsággal megállapíthatóan valami nem stimmel a sérójával, vagy félig mű, vagy teljesen, és kész Pöttöm Palkó. Ezt követően Rupert Everett lépett a színre, aki roppant magas és igen jóképű, s egy cseppet már őszbe vegyül a halántéka". Sajna a sármos színész köztudottan és felvállaltan meleg, talán ezért nem lelkesedtek a lányok sem ennél jobban.

Ilyen felvezetés után érkezett meg Cameron Diaz, aki még a kritikus női szemek szerint is "sokkal csinosabb, mint azt az újságok alapján várhatnánk: vékony és csodaszép, bár az arcbőre hagy némi kivánnivalót maga utan. Egy fekete-fehér csíkos, váll nélküli ruhában volt, és vég nélkül mosolygott, nagyon szimpatikus benyomást keltett. Kicsit később Antonio Banderas szállt ki egy elsötétített autóból, gyönyörű férfiúi jelenség. Ekkor már mi is sikoltoztunk, bár meg csak kulturáltan."

A csúcspont sem maradt el, mert amikor Justin Timberlake is befutott, az kiverte a lányoknál a biztosítékot: "végül, ámde nem utolsósorban hőn áhított Justinunk lépett a porondra, amikor is minden kultúrát félresöpörve teli tüdőből sikoltozni kezdtunk. Lássuk be, Timberlake volt az i-re a pont, a tortára a hab. Ultraszexi, magas, jóképű, édes, ahh... Egyikünkre kétszer is rápillantott!"

A bevezetés és a tárgyalás után némileg önreflexív a befejezés: "Igazán izgalmas élmény volt, sosem gondoltuk, hogy képesek leszünk szétsikoltozni a torkunkat pár sztárocska láttán, de mégis ez történt."