Jude Law excsaja nagyon élvezi, hogy néhány hete szingli, és a Valentin-nap ellenére is azt gondolja, legyen mindenki más is az, mert az jó. Eszerint nem jár Darth Vaderrel, bár öltözködni még mindig nem tanult meg.

Sienna Miller azt tanácsolja Valentin-napra, hogy minden nő maradjon egyedülálló, amíg csak lehet. A színésznő, aki már legalább két hete tényleg nem jár többé Jude Law-val, idén nem küldött senkinek szerelmes kártyácskát, de emiatt egyáltalán nincs elkeseredve.

Casanova és a szinglik

Miller új filmje, a Casanova londoni premierjén javasolta a lányoknak, hogy inkább a barátnőikkel múlassák az időt, a pasik helyett. "Jelenleg nincs barátom, ezért nem készülök különösebben a Valentin-napra" - mondta a brit Mirror magazin riporterének. Ehelyett inkább testvérével és édesanyjával randizik a jeles napon, aztán pedig a haverjaival megy bowlingozni, így a romantikát messziről elkerüli.

Ezek szerint egyelőre mégsem jár a szép színésznő Hayden Christensennel, azaz a Star Wars-filmek ifjú Darth Vaderjével, pedig vele épp a napokban akarta összeboronálni a sajtó.

Ízlések és pofonok

A hollywoodi sztár, aki a bohó eleganciájáról híresült el a celebvilágban, a filmbemutatóra, elmondása szerint épphogy csak feldobált magára valamit, ezért fordulhatott elő, hogy megint igen vegyes ruhákat vett fel.

Miller egy empire stílusú fehér selyemruhában pompázott, de valamiért fekete harisnyát és magas sarkú bőrcsizmát viselt, amivel megint kivívta a divatszakértők ellenszenvét: "Nagyon furcsán nézett ki. Látszik, hogy követné a divatot, de ez nem nagyon megy neki. Egyrészről nagyon csinos volt, pompázott, csak hát nem szabadott a dereka alá nézni."

Jude Law bébiszitterrel megcsalt exkedvese a szokásos arany ékszereit viselte, fekete gyűrűvel és fülbevalóval, ez utóbbit a híres Cobra and Bellamy ékszerészei tervezték.

A romantika halott

A bemutatón más hírességek is képviselték magukat, például Kelly Osbourne és két szépség, Myleene Klass és Fearne Cotton, bár ők egyelőre még nem annyira híresek, mint az édesapjáról és elvonókúráiról ismert Osbourne-lány.

Miller amúgy csupán egyetlen férfit tüntetett ki a figyelmével, Heath Ledgert, a film címszereplőjét. "Olyan mintha a bátyám lenne - mondta a sztár férfi partneréről. - Rengeteget nevettünk a forgatás alatt, még fingóversenyt is rendeztünk."

Talán nem meglepő ezek után, hogy mindketten, Miller és Ledger is úgy vallja, a romantika halott.