horoszkóp

Jude Law és Sienna Miller utoljára békül

2005.11.04. 18:15
Jude Law elég csúnyán arcra esett, amikor pár hete kiderült, hogy barátnője, Sienna Miller - mintegy büntetésül Law év eleji, bébiszitteres kilengéséért - megcsalta őt Daniel Craiggel. A játszma azonban úgy tűnik, ezennel kiegyenlítődött, szemtanúk szerint ugyanis a pár ismét együtt van.

Jude Law joggal lehetett pipa, mikor pár hete kiderült, hogy miközben ő irtózatosan pedálozott Sienna Millernél, hogy jóvátegye nyár eleji botlását a bébiszitterrel, addig a kibékülésüket szigorú szabályokhoz kötő barátnője balkézről Daniel Craiggel vigasztalta magát. Ekkor Law-n volt a sor, hogy megsértődjön, amit meg is tett, hiszen akkor már hónapok óta folytatta kanosszajárását, melynek során a sajtónyilvánosság előtt elkövetett bocsánatkéréstől a meglepetés-víkendekig mindent bevetett, hogy kiengesztelje barátnőjét.

Nulláznak

Legutóbbi állás szerint ott tartottak, hogy Law - teljes joggal - besértődött, és a pár végleg szakított, a Mirror információi szerint azonban úgy tűnik, miután kicsit lehiggadt, ő is ad egy esélyt a hűtlenkedő másik félnek. Az angol pletykalap informátorai arról számoltak be, hogy a 23 éves színésznő édesanyja, Jo társaságában tért be a Raoul's nevű Maida Vale-i étterembe, ahol a rájuk már váró Law-val találkoztak, és kellemes hangulatú ebédet költöttek el együtt. Ez volt az első alkalom, hogy a pár az újabb botrány kirobbanása óta együtt mutatkozott, és egy családi barátjuk szerint "A családtagok és barátok számára korántsem meglepő fejlemény, hogy megpróbálják rendbehozni a dolgokat. Most még nagyon az elején járnak, de ebből az ebédből látszik, hogy jó úton haladnak. Mindketten hisznek benne, hogy a köztük lévő dolog megér annyit, hogy megmentsék. Mindketten belátták már, hogy hibát követtek el, és most szeretnének új lapot nyitni a történetben".

Tesztüzemmódban futnak

Az ebédet követően a pár Miller mamával és néhány barátjukkal továbbment London egyik legfelkapottabb klubjába, a Groucho-ba. Szemtanúk szerint Law és Miller felszabadultan és vidáman viselkedtek, testőrüket lepasszolták egy koktélbárban, később pedig közös taxival távoztak. Állítólag "tökéletes párnak" tűntek, de közelebbi ismerősök szerint "egyelőre ez még csak tesztüzemmód. Az eljegyzési gyűrű még nem került vissza Sienna ujjára, és mindkettejüknek nagyon sok mindent kell megbocsátaniuk a másiknak".