horoszkóp

Börtönben ül Dukai Regina bátyja

2006.12.15. 09:14
Drogfutárként dolgozott, de lebukott Dukai Regina bátyja, akinek autógumijában több ezer darab Ecstasy tablettát találtak a rendőrök. Mindez három évvel ezelőtt történt, de az énekesnő családjának sötét tikára csak most derített fényt a Blikk.
Regina

Regina testvérét az M1-es autópályán kapcsolták le a rendőrök, amint bérelt Volkswagen Passatjával hazafelé tartott Hollandiából. Gergelyt őrizetbe vették, de nem Budapestre, hanem Győrbe szállították. Az idősebb Dukait egyébként ugyancsak kábítószeres ügy miatt már korábban jogerősen elítélte a bíróság.

Celebek rokonait alkalmazzák futárnak

Regina bátyja egy budapesti társaságnak dolgozott. Mint azt egy névtelenségbe burkolózó nyomozó a Blikknek elmondta, a csapat szívesen alkalmazott futárnak ismert embereket, illetve azok rokonait, bízva abban, hogy közúti ellenőrzés alkalmával méltányosabban járnak majd el velük szemben.

A csempészek kizárólag Passatot használtak, mert ennek gumijába fért el a legtöbb áru. Csak a pótkereket töltötték fel 10-15 ezer darab Ecstasyval és néhány csomag kokainnal a holland-belga határon kialakított depóban.

Dukai Regina beszélőre jár

Dukai Regina rendszeresen látogatja bátyját a börtönben, és segíti, ahogyan csak tudja. Ám nyilatkozni nem volt hajlandó magánéletének erről a szegletéről a privát dolgait, például szexuális együttléteit amúgy szívesen kiteregető énekesnő.
- A családom és a magánéletem tabu - hárította el a kérdéseket.