horoszkóp

Sarah Jessica Parker volt Robert Downey őrangyala

2006.03.16. 14:31
A Szex és New York főhősnője karrierje hajnalán megpróbálta leszoktatni akkori pasiját, Robert Downey Juniort a kokainról. Aztán rájött, hogy ha ő fürdeti és viszi munkába minden reggel, akkor gyorsan elhal a szerelem.

A Szex és New York Carrie Bradshawja egy interjúban bevallotta, hogy kezdő karrierjének nagy része azzal telt, hogy megpróbálta leszoktatni akkori pasiját, Robert Downey Juniort a kokainról.

Már az elején szólt, hogy drogos

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker és Robert Downey Junior 1984-ben találkoztak egy filmforgatáson. "Már kapcsolatunk első pár hetében szólt, hogy kábítószerproblémája van. Én meg azon döbbentem meg, hogy észre sem vettem, hogy függő" - meséli Parker - "Az első gondolatom az volt, hogy majd leszoktatom és kész. De fogalmam sem volt arról, hogy ez a mindennapjainkat milyen szinten fogja majd befolyásolni."

Volt, hogy megfürdettem és bevittem dolgozni

A színésznő szerint azért maradt a színésszel, mert szerette, és fiatalon azt hitte, az igazán rá szabott szerep a kedves nővéré. "Azt hittem én leszek az az ember, aki majd összetartja. Minden reggel összekapartam, hogy megjelenjen a forgatáson. Ha nem jelent meg fedeztem, vagy hazudtam miatta. Volt, hogy a város másik végén találtam rá, megfürdettem és munkába vittem." Parker szerint az a borzasztó az ilyen kapcsolatokban, hogy teljesen megszűnik a romantika. "Ha ilyesmin megy keresztül egy pár, akkor a végére sokkal inkább anya-gyerek viszony a jellemző. A romantika úgy ahogy van, kihal a kapcsolatból."

Soha nem próbált ki semmit

Sarah Jessica Parker számára azért is volt döbbenetes Downey függősége, mert a színésznőnek előtte soha semmilyen kapcsolata nem volt a drogokkal, még csak marihuánát sem szívott életében. "Nem sokkal mielőtt Downey-val összejöttem, láttam drogozó embereket, akik egy házibulin szippantottak kokaint a tükör előtti asztalkáról egy pöndörített 100 dolláros segítségével. Majd amikor engem is megkínáltak, rettentően megijedtem és sarkon fordultam."

Parker állítása szerint hagyományos cigarettát is csak egyszer szívott, noha a belőle világsztárt faragó sorozatban élethűen alakítja a láncdohányost. Ezen kívül inni sem szokott, csak nagy néha egy-egy pohár vörösbort. Ugyanakkor semmi baja nincs azzal, ha a körülötte lévők iszogatnak. Mint kiderült, a Szex és New York sorozat forgatásain is épp csak beleszürcsölt a Cosmopolitan koktélokba, el azonban nem fogyasztotta őket.

A józan életű színésznő a Downey-val töltött évek után rövid ideig az ifjabb John F Kennedyvel is randevúzott, aki hét évvel ezelőtt repülőbalesetben vesztette életét. Parker ekkor már Matthew Broderick felesége volt, akivel egy fiuk született.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft