horoszkóp

Sarah Jessica Parker elázott és elesett egy fotózáson

2008.03.10. 19:30
Küzdelmes napja lehetett Sarah Jessica Parkernek, amikor a Vogue-nak pózolva előbb egy óriási hullám áztatta el egy csónakban, majd hatalmasat zakózott.

Sarah Jessica Parkert a Szex és New York moziváltozatának bemutatója kapcsán fotózta a celebekre szakosodott Annie Leibowitz sztárfotós, de nem volt szerencsés napjuk. A filmben Parker Carrie Bradshaw sztárújságírót alakítja, aki a Vogue-nak a férfi-női kapcsolat buktatóiról ír, és a legembertpróbálóbb tűsarkú cipőkben is megállja a helyét. A valóságban Parkert a Vogue-nak fotózták, kapcsolati buktatók helyett viszont a Carrie Bradshaw emblémájává vált tűsarkú cipő okozott neki nehézségeket.

Klikk!

Annie Leibowitz terve az volt, hogy a május végén - a film bemutatójával egyidejűleg - megjelenő lapszámba a Bradshaw - Mr. Big szerelmespárt romantikus pillanatképeken örökíti meg New York különböző pontjain. Parker és szereplőtársa, Chris Noth így találta magát az East Riveren egy csónakban, amikor egy hirtelen jött hullám az egész stábot beterítette és bőrig áztatta.

A fotózás ezután sem telt problémamentesen: egy másik helyszínen, a Lincoln Center egyik lépcsősorán Parker hosszú estélyijében olyan méreteset zakózott, hogy - a Daily Mail szerint - a szemtanúk kis híján a testi épségéért is aggódni kezdtek, nem csak a ruháért. A Hello magazine szerint azonban Parkert nem viselte meg mindez, Noth-tal együtt végigvihogták az összes balesetet.