Sarah Jessica Parkernek tönkrementek a térdei

2007.08.05. 13:17
Sarah Jessica Parker arról panaszkodik, hogy teljesen tökrementek a térdei, mivel állandóan magas sarkú cipőt kellett hordania a Szex és New York sorozatban. Hat éven át, napi 18 órában. És a Cosmopolitan koktélt sem szereti, tisztítószer ízűnek tartja.

A 42 éves színésznő, aki a Carrie Bradshaw nevű divatfüggő újságírót alakította hat éven át a Szex és New York című szinglista sorozatban, most arról panaszkodik, hogy a tény, hogy védjegyévé vált stílusos kis cipőkben tipegett éveken át, behajtotta a vámot a testén.

Már rövid idő után is fáj

Az Elle magazinnak így nyilatkozott: "Napi 18-20 órát töltöttem filmezéssel magas sarkúban, és manapság sokkal rövidebb idő után azt érzem, hogy 'Úúúú!' Totál tönkretettem a testemet azzal, hogy magas sarkúban rohangáltam és táncoltam. A térdeimnek annyi."

Utálja a Cosmopolitan koktélt, mert tisztítószer ízű

A divatikonná vált színésznő, aki Matthew Broderick színész felesége, és a négyéves James édesanyja, azt is bevallotta, hogy ki nem állhatja Carrie nagy kedvencét, a Cosmopolitan koktélt, mert szerinte tisztítószer íze van.

Amúgy sem iszik sokat

A színésznő - aki minden aktuális kínszenvedése ellenére azért csak aláírta a szerződést a sorozat film verziójára - ezt is elárulta: "Semmiből sem iszom túl sokat, én vagyok mindig az, aki józan marad, miközben berúgnak körülötte. Szeretem a jó Cabernet-t, de sosem iszom kemény koktélokat. Mindig sok Cosmopolitant küldenek nekem, ha meglátnak egy bárban, és ilyenkor mindig azt gondolom, hogy 'Istenem, ha most ezt mind bele tudnám önteni egy üvegbe, annyi mindent meg tudnék vele tisztítani otthon.' "