horoszkóp

Sarah Jessica Parker kedvence az anyaszerep

2005.11.30. 13:16
A Szex és New York szinglije imád anya lenni, de azért jobb, hogy dolgozik, legalább nem megy a kisfia agyára, aki így kedvére énekelhet.

Újabb hollywoodi sztár mondta ki az elcsépelt, ámbár feltehetően igaz közhelyet, miszerint anyának lenni a legjobb szerep az életben, írja az Ananova hírportál. Sarah Jessica Parker, aki mellesleg a Szex és New York hírhedt szinglijének eljátszásával vívta ki magának a világhírt, az olasz Grazia magazinnak elárulta; megfordult a fejében, hogy teljes állású anya legyen.

Gyerek és karrier

"A gyerek olyan irányba változtatott az életemen, amire semmi nem lett volna képes. Egészen más azóta a világ" - mondta a negyven éves színésznő - Régen mindennap együtt voltunk. Én hoztam-vittem, igazi anya voltam. A legnagyszerűbb része volt az életemnek."

Sarah Jessica Parker

Ennek ellenére mégis úgy véli, a dolgozó anyaszerep jobbat tesz neki is és James fiának, mint a háziasszonykodás. "Hogy teljesen őszinte legyek, távolról néha jobb anya vagyok, mintha otthon lennék. Nem hiszem, hogy ha nem dolgoznék, akkor is ilyen koncentráltan tudnék rá figyelni. Ráadásul az, hogy van munkám, neki lehetőséget ad, hogy mással foglalkozzon."

Sarah Jessica Parker és férje, a szintén színész Matthew Broderick New Yorkban élnek, három éves James Wilke nevű fiukkal. "Matthew és én nagyon szerencsések vagyunk, a múltkor például egy zseniális énekes négy vagy öt órán át énekelt James-szel. Igaz vannak hátrányai az állandó munkának, de azért előnyökkel is jár ám."

Milliomos csemetére használtruha

Ezek szerint a színésznő nincs sokat együtt a fiával, akinek ruházására se igen költ. Hiába olyan divatos a mama - mind a vásznon, mind magánéletben -, hogy az már-már túlzás, kisfia öltözködése nem izgatja különösebben: levetett göncökben járatja James-t.

A szex és New York sztárja sosem vásárol új ruhát James fiának, köszönhetően az unokaöccsének, és ami még furcsább, saját bátyjának. - "Van egy unokaöcsém, aki pontosan másfél évvel idősebb a fiamnál, így James, az ő kinőtt ruháiban jár" - nyilatkozta a sztár régebben a Daily Mirror című angol lapnak. - Mégis a legtöbb levetett ruha a bátyámtól származik, ezért a legtöbb dolog, amit a fiam visel 25-40 éves.