A két sztár megismerkedésük óta kéz a kézben mutatkozik mindenhol. Újabb celebpár, annyi különbséggel, hogy õk már az elején kijelentették nem tervezik sírig a kapcsolatot.

Christian Slater és Sharon Stone már hivatalosan is egy pár. Legalábbis egyelõre. Az Elemi ösztön 48 éves sztárjáról egy közelálló forrás azt nyilatkozta az IMDB-nek: "Magyon boldogok, de egyikük sem tervez hosszútávra. Ez csak egy olyan mókás tombolás az ünnepekre, ami Sharon-ra igen jó hatással van. Ritkán iszik és három gyermekét egyedül neveli. Ez végre egy jó párosítás most."

A pár a Bobby címû film forgatásán ismerkedett meg egymással. Az utóbbi hetekben különbözõ társadalmi eseményeket közösen látogattak meg, beleértve a Dolce &Gabbana partit is, ahova már kéz a kézben érkeztek. A múlt hónapban széles körben elterjedt, hogy a Slater válása végre lezárult, így ismét szabad prédává vált.

Viharos házasság

A színész még 2000-ben vette feleségül Ryan Haddon producert, akivel öt évig éltek akciódús magánéletet. A kapcsolat 2003 szeptemberében mérgesedett el, amikor neje egy pohárral vágta fejbe Las Vegas egyik szállodában. Az eset miatt Slater kórházba került, felesége pedig õrizetbe. A válókeresetet végül "összeegyeztethetetlen különbségekre" hivatkozva adták be 2005 januárjában. A színész szóvivõje akkor azt hangsúlyozta, hogy a történtek ellenére a felek barátságban maradnak és gyermekeikre közös felügyelet kérnek.

Ha iszik, melegszik

Slater válása óta Britney-szerûen bulizik, igaz, õ nem villant, csak válogatás nélkül próbál felszedni mindenkit. Steve O, a Jackass sztárja - akinek legnagyobb eredménye, hogy fõmûsoridõben átszúrta heréit a képernyõn - az állítja, hogy Slater egy buli alkalmával kikezdett vele. A színész kifejtette, hogy helyes és szexi fiúnak találja, majd megkérdezte járnának -e. Felesége az esetet hallva annyit fûzött hozzá: ha sokat iszik, férje homoszexuális lesz. Egy másik partin, amit Paris Hilton tartott, annyire berúgott, hogy a rendõrõknek a tetõrõl kellett leszedniük sokkoló pisztollyal. Szerencsér a Slater a bokrokban landolt, sérülést nem szenvedett.

Egy Los Angeles-i bulin azzal okozott botrányt, hogy beleharapott az egyik vendég hasába. Késõbb kábítószer birtoklása miatt 58 napra zárták börtönben. Az izgalmak ezzel nem érték véget: 2005 júniusában egy boltban aktuális barátnõje helyett egy vadidegen nõ fenekét markolászta. Az ügybõl per lett, majd a bíróságról vádalku hiányában, óvadék ellenében távozott.