horoszkóp

Szexuális zaklatással vádolják Christian Slatert

fzs
2005.06.02. 09:26
A színész állítólag összeszólalkozott barátnőjével egy manhattani közértben, majd sajátos módon vezette le a feszültséget: megfogdosott egy vadidegen nőt.

Christian Slater egy manhattani kiskereskedésben szóváltásba keveredett épp aktuális barátnőjével, amikor elment mellettük egy hölgy, aki üdítőért tért be az üzletbe. A nő szerint Slater ekkor a nyomába szegődött, majd megfogdosta a fenekét. A sértett ezt zokon vette és rendőrt hívott, melynek következtében hamarosan előállították a 35 éves Slatert, akit a nő azonosított - ismertette az eddig felgöngyölített eseményeket a manhattani büntetőjogi bíróság előtt az ügy kivizsgálásával megbízott John Sweeney detektív.

Vanessa Puzio, a kerületi ügyész asszisztense azt állítja, hogy Slater káromkodott, amikor letartóztatták, és azt kiabálta a sértettnek: "Nem csináltam semmit! Be fogom perelni magát és a rendőrséget!"

Visszaeső

Christian Slater
Slater előélete nem volt botrányoktól mentes, 1998-ban Kaliforniában már ült 58 napot kábítószerügy miatt, de akkor jó magaviseletére való tekintettel nem kellett letöltenie a teljes, három hónapra kiszabott büntetést. Ezt megelőzően 1997-ben is volt rendőrségi ügye, amikor alkohol és kábítószer hatása alatt megverte akkori barátnőjét és rátámadt egy intézkedő rendőrre. A kerületi ügyész ezek fényében ezer dolláros óvadék kiszabását kérte, de a bíróság ezt elutasította, és a színész szabadlábon védekezhet.

Rutinos lazasággal

Jelenlegi tettével a színész harmadfokú szexuális zaklatást követett el, de a meghallgatáson szemmel láthatóan nem aggódott emiatt: lazán, farmerban és rágózva jelent meg a bíróságon, tudomásul vette, hogy ügyét június 16-án fogják tárgyalni, majd anélkül hagyta el a termet, hogy az újságírók kérdéseire válaszolt volna.

Slater és felesége, a tévéproducer Ryan Haddon ez év elején adta be a válókeresetet. A színész év eleji londoni vendégszereplése után most a Broadway-n, az Üvegállatkert című darabban játszik.