horoszkóp

Christian Slater beadta a válókeresetet

2005.02.27. 17:36
A színész januárban költözött el otthonról, miután felesége megtámadta őt egy Las Vegas-i szállodában. A pár csak egy kis szünetet akart tartani, de Slater végül úgy döntött, elválik.

Öt év házasság után elválik feleségétől, Ryan Haddontól az Interjú a vámpírral és a Milliókért a pokolba című filmek sztárja, Christian Slater - értesült a BBC.

Nem éltek együtt

Slater "összeegyeztethetetlen különbségekre" hivatkozva nyújtotta be a válókeresetet. A színész szóvivője azonban hangsúlyozta, a pár közösen döntött így, a konfliktusok ellenére barátságban válnak el útjaik, gyerekeik pedig közös szülői felügyelet alatt lesznek. Christian Slater és a tévé producerként dolgozó Ryan Haddon házasságából két gyermek született: van egy öt éves kisfiúk és egy három éves kislányuk.

A színész január óta nem él együtt feleségével. Amikor elköltözött közös londoni otthonukból, azt nyilatkozta, hogy csak egy kis szünetet szeretnének tartani Hadonnal és a döntés nem végleges.

Verekedős

A házaspár meglehetősen viharos magánéletet élt. 2003 novemberében Slater feleségét letartóztatták, mert megtámadta a színészt. A nő egy poharat vágott férje fejéhez egy Las Vegas-i szállodában. A hollywoodi sztárt kórházba kellett szállítani, ugyanis annyira megsérült, hogy húsz öltéssel kellett rendbe hozni. Haddon egy napig őrizetben volt, majd óvadék ellenében elengedték.