A szexuális zaklatással vádolt Christian Slater nem hajlandó elismerni a bűnösségét. Néhány hónappal ezelőtt a színész összeveszett a barátnőjével, majd dühében megmarkolta egy arra tévedő nő fenekét, aki ez után feljelentette.

A New York-i bíróságon tárgyalják Christian Slater ügyét, akit szexuális zaklatás miatt állítottak elő. Néhány hónappal ezelőtt a színész az utcán megmarkolta egy nő fenekét, mert a feszültségét szerette volna levezetni. Slater ugyanis nem sokkal az eset előtt veszett össze épp aktuális barátnőjével egy közértben, amikor a nő elment mellettük, akinek a nyomába szegődött dühösen a színész, és erőszakoskodni kezdett vele.

Letartóztatták, és nem köt alkut

A 52 éves sértett ez után az utcára sietett, ahol megállított egy rendőrautót, és elpanaszolta, hogy mi történt vele. Mivel a 35 éves zaklató még a helyszínen tartózkodott, a rendőrök megbilincselve a rendőrőrsre vitték.

Az ügy kivizsgálása után megkezdötött bírsági eljáráson az ügyészség azt tervezte, egyezséget köt a színésszel. Ennek értelmében Christian Slaternek el kellett volna ismernie a bűnösségét az ellene felhozott vádban, amelynek eredményeképp legfeljebb közmunkára ítélik. "Védencem nincsen olyan hangulatában, hogy alkut kössön az ügyésszel, ugyanis nem követett el zaklatást, és alaptanul vádolják" - mondta a színész védőügyvédje, Eric Franz a Richard Weinberg bíró vezette tárgyaláson.

Hasba harapott egy férfit

Az eredménytelen meghallgatás után az Interjú a vámpírral és a Milliókért a pokolba című filmek sztárja nem adott interjút az újságíróknak, a rajongókkal beszélgetett, és autogramot osztott. A színészt nem keserítette el túlságosan, hogy ismét bíróság elé kellett állnia, ez ugyanis nem az első alkalom volt. 1997-ben alkohol és kábítószer hatása alatt megverte a barátnőjét, majd egy intézkedő rendőrre is rátámadt. A kerületi ügyész ezer dolláros óvadék kiszabását kérte, de a bíróság elutasította a kérelmet, és a színész szabadlábon védekezhetett.

Egy évvel később Kaliforniában 58 nap elzárásra ítélték egy kábítószerügy miatt, majd a jó magaviseletére tekintettel a büntetés egy részét elengedték. Egy Los Angeles-i bulin is botrányt okozott, amikor egy férfi hasába harapott.