Kevin Smith megint elvette nejét

2004.08.06. 12:14
Néma Bob megszólalt és igent mondott - másodszor is. Kevin Smith filmrendező, aki előszeretettel osztja magára filmjeiben a beszédképességileg hátrányos helyzetű Néma Bob szerepét, hétvégén megházasodott. Mivel ezt 1999-ben egyszer már megtette, ráadásul ugyanazzal a nővel, így ez nem volt újdonság: a rendező és neje hétfőn csak megújították házassági fogadalmukat. A rendező születésnapjára kapta meglepetésként az esküvőt feleségétől.
Kevin Smith nem is sejtette, mi vár rá, amikor pár nappal 34. születésnapja előtt Las Vegasba utazott, hogy leforgassa "Roadside Attraction" (útmenti látványosság) című, a The Tonight Show részére készített pár perces filmecskéinek épp aktuális darabját. Filmforgatás helyett azonban egyszercsak a Vegasban kötendő gyorsházasságok híres színhelyén, a Little White Chapelben találta magát egy rajtaütésszerű esküvő vőlegényeként - adta hírül az AP hírügynökség.

Ugyanazt mégegyszer

Smith először 1999 áprilisában házasodott, felesége Jennifer Schwalbach Smith. Ezúttal sincs másképp: a rendező rajongóinak saját weboldalán mesélte el, mi is történt pontosan. "Mivel tudsz meglepni születésnapján egy olyan embert, akinek már mindene megvan? Egy esküvővel egész biztosan! Így van - megházasodtam. Már megint. És megint ugyanazt a csajt vettem el." - írja Smith. "Szerdán érkeztünk Vegasba, én napközben írtam, esténként pedig lementünk játszani a feleségemmel. Ez az egész esküvős dolog abszolút meglepetés volt, amit az én egyetlen szerelmem szervezett meg nekem."

A meglepetés-esküvőre a családtagok és barátok közül mintegy huszan repültek Vegasba. A megjelentek közt volt a házaspár 5 éves kislánya, Harley, Smith producertársa, Scott Mosier, és régi barátja, Jason Mewes is, akit mint Néma Bob másik felét, az örökké dumáló és meglehetősen szabadszájú Jay-ként ismertek meg a rajongók.

Édeshármas Szupermannel

Jennifer Schwalbach Smith, a régi-új ara régebben az USA Today riporereként dolgozott, de Smith 2001-es Jay és Néma Bob visszavág című filmjében kapott egy kisebb szerepet mint szexi, bőrruhás besurranó tolvaj. A Playboyban is feltűnt egy fotósorozata, melyen egy Superman-hasonmás társaságában pózolt meztelenül - a sorozatot férje, Smith fotózta, aki köztudottan lelkes képregény-rajongó.