horoszkóp

Snoop Dogg visszatér feleségéhez

2005.01.10. 15:54
Mégsem akar elválni Snoop Dogg, mert rájött, számára a család a legfontosabb, és felesége kedvéért még a pornófilmezéssel is felhagy. Egyelőre.

A rapper-filmsztár Snoop Dogg májusban döntött úgy, elválik feleségétől, és a válást ő kezdeményezte a bíróságon. Hét hónappal a válási kereset benyújtása után azonban úgy döntött, mégiscsak jó neki három gyermeke anyjával, és visszatért hozzá. A Calvin Broadus néven anyakönyvezett rapper úgy nyilatkozott, megpróbálja helyreállítani darabokra tört házasságát feleségével, Shante Broadussal.

Csak a kisördög szórakozott

"Tudom, azt mondtam, hogy el akarok válni, de most rájöttem, mégsem ezt akarom. Ezt csak a kisördög mondatta velem" - nyilatkozta a 33 éves rapper, és egyúttal beismerte, megcsalta feleségét, akivel hét éve házasok, de már gyermekkoruk óta ismerik egymást, és nagyon jóban vannak. "Nem jöttem rá, mi lehet valóban fontos, nekem. Magamba kellett hogy szálljak, újra Calvinná kellett válnom, és akkor rájöttem, ami valóban fontos, az a feleségem, és a gyerekeim." - mondta Snoop Dogg bűnbánóan. A házaspár 1997-ben kelt egybe, három gyerekük született: Corde 9 éves, Cordell 7, Cory pedig 4. Az édesapa májusi beadványában közös felügyeletet kért a gyerekek felett.

A pornó a ludas

A válási szándékhoz hozzájárulhatott, hogy a feleség nem nézte jó szemmel férje vonzódását a pornóipar felé, pedig a Snoop Dogg felügyelete alatt készült pornósorozat hihetetlen népszerűségnek örvendett. A családegyesítés alkalmával azonban Snoop Dogg megfogadta, felhagy a felnőtteknek szóló filmek készítésével. A rapper ígéreteit azonban ismerősei szerint nem érdemes komolyan venni, legtöbbször ugyanis nem tudja betartani, amit megfogad. Nemrégiben nagy felhajtások közepette bejelentette, nem szív több marihuánát, mert úgy gondolja, ezáltal jobb ember lesz. Nem bírta azonban sokáig, és azóta újra rászokott, egyesek szerint így lesz majd a pornóiparral is.

A rapper egyébként nem csak pornófilmekben utazik, hanem színészként is egyre több hollywoodi filmben próbálja ki magát. Nem régiben mutatták be a Soul Plane című filmjét, ezt megelőzően nagy sikert aratott a Starsky és Hutch remake-ben, játszott a Baby Boy című moziban, valamint főszereplője volt az MTV Doggy Fizzle Televizzle c. show-já