horoszkóp

Letartóztatták Snoop Doggy Doggot Londonban

2006.04.27. 12:16
A Los Angeles-i rapper egy reptéri verekedés során került őrizetbe a Heathrow repülőtéren. A perpatvar során hat embert tartóztattak le, és hét rendőr sérült meg.

A londoni repülőtér 1-es termináljának business várójában mintegy harminc ember vett részt abban a verekedésben, ami után Snoop Doggy Doggot is letartóztatták.

Balhés fiúk

Snoop

A balhét az váltotta ki, hogy a reptéri váróban a biztonsági szolgálat emberei közölték Snoop körülbelül harmincfős kíséretével, hogy ők már nem mehetnek be az első osztályú váróba, mert nincs első osztályú jegyük, mire azok agresszívvá váltak, és elkezdték lökdösni a biztonságiakat. Egy duty free shopba vonultak vissza mérgükben, és a The Sun értesülése szerint itt üvegeket vagdostak a földhöz.

Snoop Dogg (született Calvin Broadus) és öt társa az egyik londoni rendőrség őrszobájára került erőszakos viselkedés és garázdaság gyanúja miatt. Snoop Dogg éppen a dél-afrikai Johannesburgba készült repülni Los Angelesből, és Londonban csak az átszállást intézte volna. Szemtanúk szerint a rendetlenkedő posse eléggé részegnek tűnt.

A Scotland Yard képviselője közölte a BBC-vel, hogy a reptér dolgozói szerdán este hatkor szóltak a rendőröknek, hogy körülbelül harminc ember verekszik a váróban.

Az okozott sérülések közt főleg zúzódások és vágások szerepelnek, de az egyik rendőrnek még a keze is eltört.

Dí ó dáböl dzsí

Snoop Dogg 1971. októberében született a kaliforniai Long Beachen. A kilencvenes években kezdődött nagyívű hip-hop karrierje: 1993-ban jött ki debütáló albuma a Doggystyle. Dr Dre haverjával sok jó albumot letettek már azóta az asztalra, de Snoop a zenén kívül más színtereken is kibontakoztatta tehetségét. Készített már pornófilmet, szerepelt egész estés játékfilmben is és állítólag ő az egyik legfaszább gyerek a világon. A rendőrséggel is került már összetűzésbe, 1993-ban például gyilkossággal vádolták (ez az élmény inspirálta egyik híres számát, a „Murder was the case” címűt), de később bebizonyította ártatlanságát).