Snoop Dogg online füvezik

2009.04.10. 14:32
A rapper boldogan jelentette be a köznek, hogy sikerült végre belőnie számítógépén a kamerát. És vajon mi volt az első, amit az internet nyilvánossága elé bocsátott? Hogy hogyan kell szakavatottan megtekerni és kiélvezni egy kövér jointot.

Az általában szétesésig laza Snoop Dogg - más hollywoodi kollégáihoz hasonlóan - mostanában fedezi fel boldogan az internet olyan csodálatos vívmányait, mint például a Twitter, vagy az online videostream. A világ pedig azt, ami amúgy is köztudott: hogy mitől olyan szétesésig laza Snoop.

Az egyébként Cordozar Calvin Broadus Jr. névvel született rapper-producer-színész tegnap délután Twitter-oldalán büszkén jelentette a világnak, hogy beüzemelte a kameráját, majd rögtön meg is osztotta a közzel, hogyan lazít e fárasztó küzdelem után. A Ustream videomegosztón közzétett kisfilmen Snoop láthatóan sokéves szakmai gyakorlattal teker és szív el egy szép vastag spanglit, mindezt persze reggae-vel a háttérben, és egy percig sem zavartatva magát attól, hogy mindezt a rajongóktól a rendőrségig bárki láthatja - írja a TMZ. Ez utóbbi azért vihet némi izgalmat a marihuanafogyasztást amúgy is minden eszközzel propagáló Snoop belassult életmódjába, lévén több esetben is került már összeütközésbe a törvénnyel, többnyire épp marihuanabirtoklásért.

Snoop Dogg életének további, halálosan izgalmas részleteit saját Ustream-csatornáján és DoggTV-oldalán is követhetjük, aki pedig az igazán percről-percre információkra kíváncsi, ki ne hagyja a Twitterét, onnan azt is megtudhatja, mikor vacsorázott.