horoszkóp

Soma a telt nőkért harcol

2006.08.11. 11:40
Megelégelte a jazzénekes, hogy a sovány nőknek áll a világ. Szerinte a férfiak sokkal jobban szeretik a telteket.

Spitzer Gyöngyi, Soma a Blikk szerint besokallt és fellázadt, mivel megunta, hogy a média folyamatosan arról beszél, hogy a sovány nő a menő. Az ezoterikus elemekkel felvértezett jazzénekesnő úgy véli, a rádiók és a tévék egyaránt azt az amúgy valótlan hírt terjesztik, hogy a pasiknak a gebe nők jönnek be.

Pedig Soma szerint ez badarság, mert ki hallott már olyat, hogy egy férfinak a csontos szeméremdomb jön be. Az énekesnő összeesküvéselméletet sejt, úgy véli, hogy ezt az egészet a fogyasztószerek gyártói generálják, és megbolondítják vele a fiatalokat.

Melegek és férfiak

A Megasztár egykori zsűrije a divattervezőket is erősen bírálta, mondván ő nem is érti, honnan tudhatná egy meleg pasi, mire vágyik egy igazi férfi. Attól meg egyenesen dührohamot kap, ha egy tizenéves, vézna kislányt fogyókúrázáson kap.

Ezért is határozott úgy az énekesnő, hogy egy demonstrációval megpróbálja megértetni az állandóan fogyózó nőkkel, hogy ennek semmi értelme. A felvonulás-szervezés mellett modellnek is beállt Soma, mivel barátnője, mit ad isten, pont teltkarcsú nőkre tervez ruhákat.

A felvonulást eredetileg szeptemberben akarják megtartani, már a táblákat is elkezdték gyártani, sőt indulót is írnak hozzá a férjével, ami szövegéért maga Soma Mama vállalja a felelősséget. Szerinte már az is eredmény, ha néhány lányt észhez tudnak téríteni, de az mindenképp jó jel, hogy máris több százan csatlakoztak Soma újabb kitalációjához.