horoszkóp

Soma le akarja nyomni Claudiát

2008.01.20. 11:45
A zenész-zsűritag újabb gyermeket és saját showműsort is szeretne az idén összehozni. Soma a saját egyéniségére építené műsorát, és hadat üzent a Claudia-shownak. Kovács Kristóf, Liptai producere szerint Claudiának nincs félnivalója.

Komoly tervekkel vágott az idei évnek Soma: 41 évesen ismét a gyerekvállaláson töri a fejét, és saját tévéműsorra készül. Az eddigi titkolózást feladva a Borsnak újabb részleteket árult el a tervezett tévéműsorról.

Soma olyan produkciót szeretne, melyben ő a főszereplő, teljesen rá épülne a műsor, melyben mint komika és előadóművész szerepelne. Tervei szerint hamarosan megállapodik az egyik nagy kereskedelmi csatornával. Úgy véli, eddigi életútja alapján megérdemel egy olyan műsort, melynek nem csak mellékszereplője, vagy akár zsűritagja.

Ez a műsor szerinte teljesen egyedi lesz, saját egyéniségét adja majd a produkcióba, és "ennyi épp elég". Túláradó önbizalma szerint nincs konkurenciája, még a Liptai Claudia-show sem az.

A Claudia-show producere szerint Liptainak nincs félnivalója, mert Soma és ő más egyéniségek, más korúak, más a stílusuk, a megjelenésük, és éppen ezért más a közönségük is. Kovács Kristóf szerint Soma közel sem olyan népszerű, mint Claudia.