horoszkóp

Somló Tamás még nem adta fel

2007.08.30. 16:00
Úgy tűnik, Somló felesége, Gyöngyvér meggondolta magát, vagy egyszerűen csak furcsa hobbija van: szeret bútoráruházakban mászkálni elhagyott szerelmeivel.

Somló Tamás és felesége között megromlott mostanában a viszony, annyira, hogy a 30 éves Gyöngyvér el is hagyta őt - adta hírül több újság is a napokban. A Blikk szerint "menthetetlenül megromlott a kapcsolat" köztük, mert Somló nem akar több gyereket. A Bors információja szerint "ez a kettőnk problémája - mondta Somló. - Majd mi ketten elintézzük, megoldjuk a dolgot, így vagy úgy." A lap felkereste Gyöngyvért is, akit érezhetően kínosan érintett a téma, de szintén nem tagadta, hogy szétköltöztek.

Egyik feljelentőnk azonban látta a családot, amint teljes békében vásárolgatnak együtt: "Kedden Somló meg egy nő meg egy kislány vagy egy órán át vásárolgatott az Ikeában, láthatóan többé-kevésbé harmonikus egyetértésben. Ez csak azért furcsa, mert a tegnapelőtti bulvárlapok címlapján még arról volt szó, hogy a nő elköltözött. Na most vagy egy másik nőről van szó, vagy a nő új lakásába vettek dolgokat, vagy kibékültek és egy kis vásárlással oldják a feszültséget. Vagy - és szerintem ez a legvalószínűbb - egy újabb oltári nagy kamu hírről van szó. Mondjuk a kislány apának szólította a Somlót, ezért valószínűnek tartom, hogy ő volt az."

A Velvet kérdésére Somló Tamás - mindenkit teljes bizonytalanságban hagyva - pusztán ennyit kívánt hozzáfűzni a történtekhez: "Rábízom a kedves feljelentőre, hogy mit gondol."