Expasija szerint Mel B szexfüggő

2007.07.06. 12:33
A Spice Girls Mel-B-t inkább Rock'N'Roll Spice-nak kéne hívni - véli a The Sun, akinek az énekesnő egy expasija pakolt ki. Eddie Murphy terhesen cserbenhagyott excsaja eszerint felelősségteljes anya imázsa előtt szexéhes partikirálynő volt.

Mel B Eddie Murphy előtt is előszeretettel szedett fel celebritásokat. A The Sun által leghíresebb hódításainak egyikeként említett színész, Max Beesley állítólag többször is panaszkodott a barátainak akkoriban, hogy nem győz lépést tartani vele az ágyban: "Olyan féktelen, hogy teljesen kivagyok tőle". A románc csak két évig tartott, 2002-ben rengeteg nyilvános balhé után szakítottak.

Az énekesnő exférje, Jimmy Gulzar is hasonlóképpen nyilatkozott válásuk után. Azt mondta: "Melanie teljesen megőrült a szexért. Totálisan megváltozott azóta, hogy először találkoztunk - egy szokványos nőből egy igazi követelőző tigrissé vált." Mel-B csak annyival kommentálta Gluzar kijelentését, hogy lebuzizta volt férjét.

A The Sun szerint egy dolog biztos: Mel-B volt a legkönnyebben kapható az összes Spice Girl közül. Amióta a Spice Girls berobbant 1996-ban a Wannabe című slágerrel, Mel-B oldalán mindig volt valaki. Mivel a visszaemlékezések szerint férfi- és szexfüggő, érthetőnek tűnik, hogy mindig kellett neki valaki, aki kielégíti a vágyait. Néha még kisebb torlódás is kialakult, ha éppen elfelejtett szakítani az előzővel: egyszer például a londoni Ivy étteremben kiszúrták, amint a híres DJ-vel, Goldie-val csókolózott, pedig akkoriban még házas volt.

A The Sun egyik forrása szerint nem is csak csókolóztak: "Mel és Goldie lefeküdtek egymással. Teljesen megőrültek egymástól. Annyira bevadultak, hogy Mel alig tudott járni pár napig, és még a hátát is meghúzta."

A táncparkett ördöge

A férfiak mellett persze a bulizás is mindig a szíve csücske volt, turnéik során mindig becsábította a kocsmákba a többi Spice Girlt. Az egyik tag szerint soha semmit nem vett komolyan. Néha nagyon mérgesek voltak rá a többiek, ha a próbákon sem figyelt. "Csak szórakozni akart."

Rengeteg pénzt költött a bulizásra, úgyhogy mára már nem sok maradt a milliárdokból, amiket a csapattal keresett. Vett például egy vidéki villát, amit nagyrészt valódi leopárdbőrrel dekorált ki. Később anyagi gondjai miatt gyorsan túl kellett adnia rajta, és muszáj volt engednie az árból. Mindamellett, hogy agyatlanul költötte a pénzt, meg kell hagyni, hogy Mel-B nem csak magára gondolt, nagylelkű volt a családjával és barátaival is. Házakat vásárolt nekik, luxusutakra fizette be őket, és soha nem engedett senkit sem fizetni, ha bárhova elmentek szórakozni.

A válása óta még jobban elfogyott a pénze, ő van a legrosszabb anyagi helyzetben az öt Spice Girl közül, úgyhogy nagyon jól jön neki, hogy újra összeállnaka csapattal. Azóta egy kicsit le is csillapodott - muszáj volt, mert két kisgyermeket nevel egyedül -, nyolcéves Phoenix nevű lányát, aki Gulzartól született, és a három hónapos Angel Irist, Eddie Murphy-től született kislányát.