Britney Spears hanyagolja a családsegítőt

2007.10.21. 17:40
Az énekesnő kerüli a családsegítőt, de még így is visszakapta a láthatási jogot. A bíróság saját, csütörtöki döntését változtatta meg, amin csak Kevin Federline-t nem lepődött meg.

A bíróság kötelezővé tette Britney Spears-nek, hogy egy családsegítővel konzultáljon hetente kétszer. Az énekesnő a megbeszélt időpontokban azonban nem tartózkodott otthon inkább elment vásárolni, mikor megérkezett a segítség. A családsegítő munkája és tapasztalata, azért szükségesek a bíróság szerint, hogy Spears egyszer visszakaphassa a gyerekeit, de úgy néz ki ez a lehetőség nem hozta lázba - írta a Female First. Ezen a héten inkább átment egy fotós lábán, aki szerencsére nem sérült meg komolyabban.

Oda-vissza láthatási jog

Csütörtökön megvonta a bíróság Britney Spearstől a láthatási jogot, így az amerikai popcsillag egészen addig nem találkozhatott volna két kisfiával, amíg eleget nem tesz a bíróság korábbi végzéseinek. A Los Angeles-i megyei bíróság azután függesztette fel a láthatási jogot, hogy a Spears exférjét, Kevin Federline-t képviselő ügyvéd szerdán soron kívüli meghallgatást kért a bírótól és megbeszélést folytatott vele. Majd nem sokkal ezután visszanyerte a jogot Spears és szombaton már gyermekeivel a hátsó ülésen furikázott a városban. Úgy látszik, az hogy elérhetetlen az énekesnő mégsem bír akkora jelentőséggel, mint azt korábban gondolták.