Britney Spears az ágyban is leégett

2007.10.03. 14:36
Nem ez az első eset, hogy valaki azt állítja, van nála egy Britney Spears házipornó, ezúttal viszont annyira köznapi és unalmas a sztori, hogy akár igaz is lehet. "25 perc lehetett, semmi őrültség, kicsit unalmas is volt" - állítja az egyéjszakás kalandor, aki Spears tudtán kívül vette fel az akciót, és most épp az árajánlatokat várja.

Az énekesnő ugyan nagyon bízik abban, hogy visszakapja fiait, akiket hétfőn kellett átadnia exférjének, Kevin Federline-nak, esélyeit azonban jelentősen csökkentheti, ha valóban előkerül az a videofelvétel, amelyen egy ismeretlen férfival szexel.

Semmi őrültség

Egy ilyen szalag létezését bizonygatja ugyanis az a 28 éves ismeretlen hawaii férfi, aki azt állítja, az énekesnő júniusi nyaralása során zavart le vele egy egyéjszakás kalandot, ő meg volt olyan szemfüles, hogy videóra vette az egészet. „Nem volt semmi különös, normál szex, semmi őrült dolgot nem csináltunk. Kicsit kiábrándító is volt. Úgy 25 perc lehetett az egész, aztán elaludtunk” – vázolta a cselekményesnek nem nevezhető forgatókönyvet az In Touchnak. Az egyéjszakás kaland Hawaii Big Island nevű szigetén él, itt találkozott az épp vakációzó Spearsszel egy bárban a KonaKohala parton, nem sokkal később pedig az énekesnő Four Seasons-beli szállodaszobájában kötöttek ki.

A lovagiasnak nem nevezhető férfi bevallotta, Spearsnek fogalma se volt róla, hogy ő felvette az aktust, és hogy igazából csak a saját hiúsága tartotta vissza attól, hogy korábban nyilvánosságra hozza a felvételt: nem volt ugyanis elégedett saját teljesítményével. A jelek szerint azonban létezik az az összeg, amiért vállalható, ha nem elég nagy: a férfi azt ígéri, ha kellő árat ígérnek érte, közzéteszi. A Bumpshack.com egyelőre egyetlen állóképpel tud szolgálni az állítólagos felvételből, amin valóban látszik egy összefonódó pár, az azonban a legkevésbé sem, hogy kik ők.

Ezzel mások is bepróbálkoztak

A múltban már többször előfordult, hogy Spears állítólagos szexvideóinak közzétételével riogatták az internethasználókat, valódi felvétel azonban eddig még soha nem került elő. Legutóbb egy leszbikus flörtről készült szalagot ígért be valaki: az eset akkor történt, amikor az énekesnő 2007. márciusában egy sztriptízbárban két táncosnővel cserélt ruhát – illetve a videó szerint nem állt meg ennyinél -, ez a szál azonban csendben elhalt.

2006 novemberében a PornoTube videomegosztóra került fel ismeretlen felhasználótól egy olyan 19 másodperces akciófilm, melyről többen tudni vélték, hogy az énekesnő a főszereplője. A pár nappal később feltöltött hosszabb verzióból azonban itt is kiderült, hogy nem hősnőnk szopik, csak egy rá erősen emlékeztető lány.

Pár nappal később maga Kevin Federline is befenyegetett egy nászutas homepornó közzétételével, de végül valahogy ezt se láthattuk. Vagy azért, mert a felvétel nem is létezett, vagy azért, mert az épp zajló, botrányoktól sem mentes válásuk közepén Spears tudott Federline-nak annyit ajánlani, amiért hagyta elsikkadni a filmremeket. A hawaii egyéjszakás kaland egyébként szintén hasonló megoldásban reménykedik.

Jogsi kipipálva
Bár a bíróság nem indokolta meg, miért vonta meg Spears felügyeleti jogát a gyerekek felett, ügyvédei szerint vagy azért, mert folyamatosan érvényes jogsi nélkül vezetett a gyerekekkel az autójában, vagy mert elbliccelte a bíróság által kirótt drog- és alkoholteszteket. Az énekesnő a jogsiproblémának azóta sikerrel végére járt. Mint Jan Mendoza, a Motorgépjárművek Közinformációs Hivatala kaliforniai részlegének vezetője az US Magazinnak elmondta, az énekesnő kedden Van Nuys-beli irodájuktól átvette ideiglenes vezetői engedélyét.