Britney Spears egy meleghez megy feleségül?

2007.12.17. 11:42
Britney Spears életét mintha forgatókönyvírók írnák. A legújabb epizódban Britney Spears hozzá akar menni egy férfihoz, de Kevin Federline, az énekesnő exférje ezt úgy akarja megakadályozni, hogy távoltartási végzést kérne a férfival szemben. Egyesek szerint az esküvő teljes képtelenség lenne, mert a leendő férj meleg.

Britney Spears és jelenlegi barátja, Sam Lutfi egy remek kis Las Vegas-i esküvőt terveznek - írja az MSNBC a Star magazinra hivatkozva. Az énekesnő a leendő örömteljes eseményről már tájékoztatta az ügyvédjét és az exférjét is.

Nem meleg

Az ügyvéd azt mondta, hogy legalább egy házassági szerződést kössön Spears a leendő igazijával, de úgy tűnik, a zaklatott sorsú énekesnő hajthatatlan. Kevin Federline pedig könnyen megnehezítheti a leendő ifjú pár békés együttélését.

Éljen az ifjú pár!

"Kevin látta, ahogy Sam elveszti a fejét. Úgy hallottuk, hogy sokat káromkodik, és nagyon lealacsonyító dolgokat mond Britnek, amikor kettesben vannak. Kevin megtiltotta Britneynek, hogy Sammel együtt legyenek a gyerekekkel. Valójában Kevin megfenyegette őket azzal, hogy szerez egy távoltartási végzést. Britney el fogja veszteni a felügyeleti jogot, ha Sam ott van a gyerekek körül. Kevin biztos ki fogja ezt járni" - mesélte a Starnak egy családi kém.

Hiába nagy a fenyegetés, hogy Spears elveszti a gyerekeit, az énekesnő valószínűleg nem fog nemet mondani az esküvőre. "Britney teljesen Sam hálójában van. Mindenki átlát rajta [Samen - a szerk.], kivéve Britneyt. Úgy tudom, hogy az idő nagy részét együtt töltik, és Britney fizeti neki a kaját, a ruhákat, az éttermi és kocsmaszámláit. Mindenét ő intézi" - mesélte egy névtelen forrás a Starnak.

Meleg

A Hollyscoop exkluzív forrásokra hivatkozva azt írja, hogy az esküvő már csak azért is hülye ötlet, mert Sam Lutfi, a leendő férj meleg. Lufti állítólag 1997-ben vállalta fel először másságát nyilvánosan, a UCLA egyik egyetemi sörözőjében. A férfi ezután eltűnt.

Aztán nagyjából tíz évvel később, néhány hónappal ezelőtt úgy jelent meg a nyilvánosság előtt, mint Britney Spears menedzsere. Amikor a férfit a múltjáról kezdték kérdezgetni, elég titokzatos volt és igyekezett minél kevesebbet elárulni magáról.

A Us Weekly szerint Lutfi elhallgatott múltjában a melegségen kívül a különféle távoltartási végzéseknek is jelentős szerepük van.

Az új barát az Imdb információi szerint egyébként producer, bár munkássága egyelőre csak néhány filmben mérhető. Három teljesen ismeretlen film kötődik a nevéhez, az egyik 1,7 pontot kapott a tízből. Emellett a neve szerepel még az Underworld mindkét részének köszönőlistáján is.