horoszkóp

Britney Spears redbull-viszkit iszik az utcán

2004.07.14. 17:35
A popsztár újabban lepukkant közértekben lép fel a lesifotósok legnagyobb örömére: nemrég kisüveges whiskeyt és Red Bullt kortyolgatva kapták le állástalan vőlegényével, Kevin Federline-nel Kaliforniában.
Britney most 22 éves, és egyre kövérebb, de úgy látszik, ez cseppet sem érdekli. A fotók tanúsága szerint ugyanis a malibui benzinkúton a frissítő italok mellé még jó adag kalóriadús táplálékot is vételezett.

Haspókok

A jobb időket látott Spearst a lesifotósok mostanában csöves jellegű ruhákban kapják lencsevégre, ahogy egyik közértből a másikba mászkál unott fejjel. A pár nemrég tért haza Hawaiiról, egyenesen a The Sun paparazzójának fókuszába.

A megfigyelő először Malibuban a Pacific Coast autópályán kapta rajta őket egy nagy adag sültkrumplit vásárolni, majd tizenöt perccel később megálltak szendvicset és narancslét vásárolni. Aztán következett harminc percen belül a harmadik megálló: ezúttal egy italboltban vettek Britneynek egy féldeci Glenlivet whiskeyt. Az énekesnő a helyszínen ledöntötte a szeszt, amit egy Red Bull koffeines energiaitallal öblített le.

A 26 éves Kevin, aki héthónapos terhes szeretőjét hagyta ott Britney kedvéért, egy üveg kólát vett, meg egy zacskó élelmiszert és egy doboz cigarettát.

Egy járókelő a The Sunnak elmondta: "Nem hittem a szememnek, kétszer is meg kellett néznem, hogy tényleg Britney-e az. Kócos volt a haja, és úgy lógott rajta a farmere, mintha a fiúja nadrágját hordta volna. Egyedül a rém drága eljegyzési gyűrűjéről lehetett felismerni."

Hamar házasodó típus

Britney hat hónapja hozzáment Jason Alexanderhez, majd 55 óra múlva elvált tőle. A gyermekkori barát nem panaszkodhat, mert mintegy kétmillió dollárnyi fájdalomdíjat kapott aláírásáért a Spears családtól. Ellenben Britneynek azóta sem nőtt be a feje lágya, hiszen három hónapos ismeretség után jegyezte el Kevint egy majdem tízmillió forint értékű jegygyűrűvel.