horoszkóp

Britney Spears lekoccolta az előtte menő autót

2008.04.14. 11:04
Britney Spears helyi idő szerint szombat este koccant az előtte lévő autóval az egyik Los Angeles-i autópályán. A balesetben nem sérült meg senki sem. Az ütközés Britney Spears figyelmetlensége miatt történt, mert nem vette észre, hogy az előtte lévő autó megáll. Álítólag azért, mert sminkelt.

Helyi idő szerint szombat este fél kilenc körül karambolozott Britney Spears a Los Angeles-i 101-es autópályán, más néven a Ventura Freewayen – adta hírül a Reuters.

A Mercedesét vezető Britney Spears elbambult egy pillanatra a dugóban, és a folyamatosan megálló és meginduló forgalomban nekikoccant az előtte éppen megálló Nissannak.


Nagyobb térképre váltás

A koccanásban nem sérült meg senki sem, az autópálya-rendőrség az E! Online-nak azt nyilatkozta, hogy Spears megpróbált megállni, amikor észrevette, hogy az előtte haladó állóra fékezte a kocsiját, de hiába fékezett, belecsúszott az autóba.

A Nissan sofőrje azt mondta, nem talált sérülést a kocsiján.

Néhány újság a TMZ-re hivatkozva azt írta, hogy Britney Spearst szondáztatták az ütközés után, mert felmerült, hogy ittas, de az E! Online-nak nyilatkozó rendőrségi képviselő azt mondta, szondáztatás nem történt.

Vezet

A TMZ megkereste a balesetet elszenvedő férfit, aki azt mondta, néhány perccel a koccanás előtt, ami nagyjából 15-20 km/h-val történt, a visszapillantó tükörben nézte a mögötte haladó fehér Mercedest. Azt látta, hogy a sofőr rengeteg Los Angeles-i nőhöz hasonlóan vezetés közben sminkeli ki magát. A férfi csak az ütközés után vette észre, hogy Britney Spears ment mögötte.

A férfi azt mondta TMZ-nek, hogy Spears testőre elnézést kért tőle a baleset miatt, de Spears már nem tette meg ezt. Annak ellenére, hogy elvileg nem sérült meg senki, a Nissant vezető férfi arról panaszkodott a TMZ-nek, hogy a balesetet követő nap fájt a nyaka.

A baleset után Spears kocsiját az addig az anyósülésen utazó testőre vezette. Spears és a testőre egy közeli tűzoltósághoz hajtottak, ahol rövid beszélgetést folytattak a rendőrökkel.

Az E! Online beszámolója szerint az énekesnő ezután egy nyugat-hollywoodi menő olasz étterembe ment vacsorázni az anyjával és annak barátjával.

A lap szerint Spears viszonylag ritkán vezeti az autóját, pláne, amióta az énekesnő szülei megkapták a jogi felügyeletet lányuk felett.