horoszkóp

Britney Spears vadul szextelefonál exférjével

2008.05.08. 19:53
Britney Spears exférje egy a gyerekekről szóló telefonbeszélgetést szép lassan erotikus csevegéssé alakított át. Ismerőseik szerint azóta legalább hetente egyszer telefonszexel az egyesek szerint újra egymásra talált pár.

A hét elején Britney Spears találkozott a férjével a bíróságon, ahol kibővítették a láthatósági jogát – írja a Star Magazine. A lap értesülései szerint viszont a pár mostanában nemcsak a bíróságon találkozik rendszeresen.

Arról, hogy Britney Spears és Kevin Federline válásuk ellenére sem távolodtak el teljesen egymástól a Velveten is írtunk. Április elején például együtt mentek Mauira nyaralni. Sokan már ekkor újrakezdésről beszéltek. A Star Magazine azt írja a pár egy ideje rendszeresen telefonszexet folytat, ami Britney Spears egyszerű anyai hívásával indult valamikor korábban.

Sorozatszereplő

Spears egyik éjjel nem tudott aludni, ezért hajnali kettő körül felhívta Federline-t, hogy a gyerekeik hogylétéről érdeklődjön. Az exházasok hosszú beszélgetésbe kezdtek, ami egy idő után erotikus társalgássá változott, mert Federline tudta, hogy Spearst úgy lehet kifárasztani, ha órákig beszélnek neki a szexről.

A beszélgetés viszont olyan jól sikerült, hogy azóta rendszeresen, hetente legalább egyszer hívogatják egymást, hogy közöljenek néhány pajzán mondatot. „Sokszor telefonszexelnek, legalább heti egyszer. Az egyetlen dolog, ami közös ebben a kettőben az a szex iránti vágyuk, és miután ezt megoldják, nincs megállás” – mondta el egy a párt ismerő forrás a Star Magazine-nak.