Valami történik Spears talán létező szexvideójával

2008.10.03. 12:55
Britney Spears egykori fotós pasijának állítólag van egy házi szexvideója, amit el akar adni a lapoknak. Adnan Ghalibnak ugyanakkor nincs semmiféle videója, amivel üzletelni szeretne. Az ellentmondásos információk két táborra szakítják a külföldi szaksajtót.

Adnan Ghalib, Britney Spears lesifotós pasija, akivel legnagyobb szétesésében boldogította magát az énekesnő, állítólag el akar adni a neki legtöbbet ígérő újságnak egy házi szexvideót, amin természetesen ő van és az énekesnő, egy szál rózsaszín parókában. Erről szól a hírek egy része, jellemzően a Heat magazinhoz visszavezetve.

Ezzel szemben az egyre inkább homályba vesző Star magazinhoz – aminek egy ideje nem működik a honlapja – kötik a híreknek azon felét, amelyek arról szólnak, hogy Adnan Ghalibnak nincs semmiféle videója, tehát a legtöbbet kínáló lapnak sem akar eladni semmit.

Britney Spears és Adnan Ghalib

Mindkét történethez csatlakoznak idézetek különféle névtelen megszólalóktól, illetve az érintett Adnan Ghalibtól, aki a történetek egyik felében tagad, a másikban meg azt állítja, súlyos licit után megkaphatja valaki a videót.

„Létezik egy ilyen felvétel, de nem nyilatkozom árakról, amíg nincs konkrét ajánlat” – mondja Ghalib az egyik változat szerint. „Nincs szexvideó, és sosem állítottam, hogy létezne” – hangzik Ghalib másik idézete.

Az utóbbi változat szerint Ghalib jogi lépéseket kíván tenni, mert nagyon felzaklatták őt és a családját a történtek. Szerencsére a másik vonalon Britney Spears jogi képviselői sem voltak tétlenek, egy a Daily Starhoz kötött nyilatkozat szerint, az énekesnő ügyvédei túlórában dolgoztak, hogy valamilyen úton-módon megakadályozzák, hogy a felvételeket nyilvánosságra hozzák.

Az állítólagos felvételek először májusban jöttek szóba, igaz, akkor a megbízhatatlanságáról híres National Enquirer volt a történet forrása.