Csábító titkárnőt, dögös pincérnőt, rámenős női sofőrt, valamint nagy visszatérésre készülő Britney Spearst alakít Britney Spears pénteken debütált új videoklipjében. És hogy kétségünk se maradhasson afelől, mennyire visszatért, már az elején pucérra vetkőzik.

Pénteken mutatták be az énekesnő Womanizer című videóját, ami az első klip a december 2-án boltokba kerülő Circus című visszatérő albumáról. A kész műnek természetesen kellett valami újdonságot tartalmaznia az előre kiszivárgott képekhez és forgatási információkhoz képest, úgyhogy Spears már az elején erősen indít: pucérra vetkőzve fekszik és simogatja magát egy óriási ágyon.

Ennél meredekebb aztán már nem lesz, a dominaszemüveges titkárnő-karakter, a dögös pincérnő és a rámenő női limuzinsofőr karakterek ennél jóval felöltözöttebben csábítják el a főszereplő férfit - akit állítólag Spears exférjéről, Kevin Federline-ról mintáztak. Ezek után már csak az derül ki, hogy Spears nem csak borzalmas rózsaszín parókákat képes hordani, és hogy tulajdonképp mi is történik azzal a koktélcseresznyével. Az elsődleges üzenet mindenesetre könnyedén lejön így, hogy arcbatolják: íme, itt van a nagy visszatérésre készülő Spears új, karcsúbb, tökéletesebb, lefogyasztott teste, ami minden celebség alapja, még ha a szám emellett idegesítő is. A klipet az a Jonathan Khan rendezte, aki az énekesnő Stronger és Toxic című számaihoz készülteket is, és mindössze két nap alatt, szeptember 24-25-én forgatták le - szemtanúk szerint egy példásan dolgozó és összeszedett Spears közreműködésével.

A dögös titkárnő-Spears, nem rózsaszín parókában

Az énekesnő az elmúlt fél évben látványosan összeszedte magát, a sztorit az MTV dokumentumfilmben örökíti meg, más irányú feldolgozásként pedig fitnesz-DVD formájában is okulhatunk belőle. Egy teljesen más jellegű feldolgozás lehetne még az a néha belengetett állítólagos szexvideó, melynek az expasi, Adnan Ghalib egyes források szerint a vevőjét keresi, mások szerint a létezését is tagadja.