horoszkóp

Britney Spears Londonnak kereszteli gyermekét

2005.09.01. 11:34
Britney fia méltán kerülhetne bármelyik hülye neves cikkünk főcímébe, már ha a csöppségnek olyan pechje lesz, hogy fiúnak születik. Az állapotos énekesnő úgy határozott, az angol fővárosról fogja elnevezni újszülöttjét, mivel ott jött össze Kevin Federline-nel.

A sztárok ritkán választanak normális nevet a gyermeküknek, ezt a hagyományt miért pont Britney Spears törné meg? Most éppen az a remek ötlete támadt, hogy születendő csemetéjét Londonnak fogja hívni, persze csak ha fiú lesz, amiben nagyon reménykedik, írja a brit Sun.

London, Párizs, Bréma

Az énekesnő azért választotta ezt a nevet, mert egy évvel ezelőtt Londonban kezdett el a gyerek apjával, Kevin Federline-nel járni. Persze két héttel ezelőtt még arról beszélt, hogy a Preston név a befutó, de azt senki nem értette, mivel a lancashire-i városhoz a sztárnak látszólag semmi köze.

Most mindenesetre kicsit zavarosan kijelentette, hogy a befutó a London Preston, ami leginkább egy pályaudvar elnevezésére hasonlít, de hát ő tudja. "Miért, nem édes a London névnek? És ha lány lesz, akkor Addison Shye lesz, az is nagyon cuki" - vallja.

Fordított világ csak sztároknak

Ebből a kijelentéséből feltételezhető, hogy talán mégse olyan egyértelmű, hogy a gyerek fiú lesz vagy lány. Britney azonban a megérzések embere, közölte: ő bizony úgy véli a gyermek fiú lesz, akit császárral fog a világra hozni. A császár közkedvelt szülési forma a sztárok körében, de a nem híres kismamák közül is egyre többen akarnak így szülni mostanában, holott ez egyáltalán nem természetes.

Bárhogy is van, az biztos, hogy Spears már vásárolt egy csomó fiú babaruhát, így lehet, hogy csak a sajtó előtt ködösít. Pontosan nem lehet tudni, miért olyan fontos hetente új nevet adni a gyereknek, de hát ez is egy fajta allűr.

A Preston név előtt a sztár még a túlságosan is normális Charlie nevet akarta adni a fiának, bár lehet csak azért, mert akkor még azt hitte, lány lesz. Aztán úgy tűnik megirigyelte sztárkollégáitól az ország-, illetve városneveket, hiszen a Beckham házaspár egyik csemetéjét például Brooklynnak hívják, Alec Baldwin és Kim Basinger lányát pedig egyenesen Ireland-nak, ami ugye Írországot jelent.