Britney Spears végleg elhallgat

2004.10.14. 10:36
Az énekesnő fülig szerelmes: családneve helyett szeretné felvenni férje vezetéknevét, és jövőre már mint Britney Federline szülné meg első gyermeküket. Karrierje szempontjából ez a lépés már teljesen lényegtelen volna, Mrs. Federline ugyanis azt tervezi, az éneklést is abbahagyja.
Tekintse meg képeinket!
Britney Spears olyan komolyan veszi újdonsült feleségi státuszát, hogy mindenkitől elvárja: szólítsák őt Mrs. Federline-nak. A 22 éves popsztár már házasságuk előtt is nagy buzgósággal gyakorolta majdani asszonynevét, sőt melegítőkre, pólókra, nadrágokra is ráhímeztette. Házassága óta azonban még lelkesebb: azt tervezi, hogy saját nevét is megváltoztatja. "Lehet, hogy felveszem ezt a nevet. Britney Federline - ez tetszik. Lehet, hogy ezt igazából nem lehet megcsinálni, de én szeretném." - tervezgeti Spears.

Karrierjét is sutba dobja

Az énekesnő 1999-es debütálása óta több mint 60 millió albumot adott el, és ezzel a Billboard történetének első olyan női előadója lett, akinek első három albuma a slágerlisták első helyen kezdett. Úgy tűnik azonban, hogy a poptörténeti karriernek Spears villemesküvőjével vége: az ifjú asszonyka azt is kijelentette, hogy jövőre abbahagyja az éneklést és most már érettnek érzi magát a gyerekvállaláshoz.

Érettnek érzi magát az anyaságra

"Van még egy pár elintézendő dolgom, ezeket még ebben az évben le szeretném zárni, mielőtt gyereket szülnék. Mert már szeretnék egy gyereket, megőrülök a kisbabákért! Anya akarok lenni, és jövőre az is leszek. 23 évesen már alkalmasnak érzem magam erre." - nyilatkozta lelkesen az énekesnő a The Sunnak adott interjúban.