horoszkóp

Britney Spears melléről kokaint szívtak

2007.11.01. 16:38
Az énekesnő most nem villantott, csak mást kért meg, hogy nyilatkozzon helyette. Így élő adásban kiderült, hogy reggel kilenckor még javában alszik és bárkinek átadja a telefont, ha éppen zuhanyozni támad kedve. Egy zenész ismerőse pedig elmesélte a médiának, hogy hogyan szívott kokaint Spears illuminált állapotban.

Britney Spears tegnap reggel Ryan Seacresttel beszélgetett telefonon, amit a KIIS-FM élőben sugárzott. A popkirálylány helyett azonban unokatestvére vette fel a telefont, mert bár az énekesnő tudta, hogy élő adás lesz, sajnos hajnali kilenckor még aludt. Miután magához tért, átvette a telefont.

Amikor a rádiós az előző napi duhajkodásról kérdezte, kiderült, hogy Spears új albumának megjelenését ünnepelte. Arra a kérdésre azonban nem tudott válaszolni, hogy mikor fogja látni a gyerekeit. Azt tanácsolta a rádiósnak, hogy kérdezze az ügyvédeit, mert ők, vele ellentétben, mindent tudnak. Ezután Seacrest nyelt egy nagyot és tovább vallatta a gyerekekről, de egy idő után feltűnt neki, hogy valójában már nem az énekesnővel cseveg, hanem valaki mással a házból. Kiderült, hogy Spears megunta a telefonos interjút és lelépett zuhanyozni.

Kokaint szívni mellkasról

A mintaanya botrányai egymást érik, így az már senkit sem lepett meg, hogy az énekesnő arra a lehetőségre sem mondott nemet, mikor kisbarátja annak fejében kínálta meg kokainnal, hogy cserébe Spears mellkasáról ő is szívhat egy csíkot. Az ominózus eset még október 19-én történt, mikor Britney Spears több barátjával elindult az éjszakába, hogy bánatában kibulizza magát, amiért gyermekeit nem neki ítélte a bíróság. Szerény ember lévén vodkával indította az estét, de illuminált állapotban többedmagával egy jacuzziban kötött ki. Ekkor került sor a kokain mellkasról való elfogyasztására is. A The Sunnak Scott Kohler, - aki foglalkozását tekintve szintén zenész és csatlakozott a mulatozó csapathoz - azt nyilatkozta, hogy remek volt a hangulat, ezért sem foglalkozott senki a külvilággal.