Tori Spelling alig örököl apja vagyonából

2006.08.09. 14:47
A színésznő nem kap nagyságrendileg sokkal többet apja örökségéből, mint anyja lakberendezője vagy manikűröse. Tori Spelling főként anyját okolja.

Ő legszívesebben elbújt volna

Tori Spelling egy interjúban elismerte, hogy nagyon lassan dolgozza fel apja halálát, és nagyon bántja, hogy az egész világ tanúja annak, hogy édesanyjával összevesztek az örökségen.

A beszélgetésből kiderült, hogy 33 éves sorozatszínésznő még mindig gyászolja apját, a 83 évesen elhunyt sorozat-gurut, Aaron Spellinget. A gyász időszakáról azt nyilatkozta, nagyon megviselte, hogy amikor a legnagyobb nyugalomra és elvonulásra lett volna szüksége, mindenki arról kérdezgette, hogy mennyit fog örökölni, így hogy az elmúlt évben nem is beszélt apjával. "A lényeg azonban úgyis az, hogy te tudod, hogy mi az igazság, és hogy mi az egész történetből az ami fontos"- mondta.

Nem lesz se műsor, se semmi

Tori Spelling akkor veszett össze édesanyjával, Candyvel, amikor a színésznő egy lapnak azt nyilatkozta: nem anyjától, hanem egy baráttól értesült apja halálhíréről. Tori Spelling anyja rosszindulatúnak nevezte lányát, majd nem sokkal később lefújta a családira tervezett emlékműsort, amit közösen szerveztek volna az amerikai ABC csatornán Aaron Spelling tiszteletére. Donna Martin megtestesítője szerint anyja kizárólag furkálódásból torpedózta meg a műsort, amit a másik fél egyből tagadott, azzal az érvvel, hogy nem érezte még megfelelőnek a pillanatot, hiszen nem múlt még el a gyászidőszak.

Kitúrták az örökségből

Az elmaradt emlékműsornál azonban sokkal jobban zavarhatja Tori Spellinget, hogy apja 500 millió dollárosra becsült vagyonából ő összesen 800 ezer dollárt kap majd, ami különösen bosszantó úgy, hogy a színésznő minimum 200 millió dollárra számított. Barátai szerint a milliárdos filmproducer lányát főleg az zavarja, hogy apja halála előtt kibékültek, így semmi sem utalt arra, hogy ő nem örökölhetné a megfelelő összeget. "A halála előtt nem sokkal húzta ki őt a végrendeletből. Az pedig meg már csak kegyelemdöfés, hogy alig kap kevesebbet, mint anyja lakberendezője és fodrásza" - nyilatkozták Tori Spelling barátai.