horoszkóp

Rupert Everettnek nincs spermája

2006.09.21. 13:27
Az angol színész bevallotta a Daily Telegraphnak, hogy egy sperma nem sok, de neki annyi sincsen.

Rupert Everett spermái kipusztulásáért a kopaszsága ellen szedett gyógyszert tartja felelősnek. Az angol bulvárlapnak elmondta, hogy ha nem szedné a hajnövesztő szert, akkor kihullana az összes haja, és ő a spermák helyett a hajat választotta.

Szemétkedő könyvet írt

Rupert Everett

Rupert Everett nem csak ezt az egyetlen megdöbbentő dolgot tudatta a nagyvilággal: nemrég megjelent könyvében például durván kritizál egyes hollywoodi sztárokat. A "Vörös szőnyeg és más banánhéjak" című könyvben megírta, hogy szexuális kapcsolata volt Susan Sarandonnal, de róla nem írt semmi rosszat. Julia Robertsről azt írta, hogy mesterkélt, Sharon Stone-ról pedig azt, hogy zavarodott.

A hírt tálaló bulvárhonlap, a TMZ.com munkatársai csak azon lepődtek meg, hogy jó barátjáról, Madonnáról egy rossz szót sem ejt a könyvében. Ellenben legalább önmagával szemben sem kíméletes Everett, az írja, hogy így ötven felé közelegve úgy érzi, már nem kell senkinek sem. Pedig nyilvánvalóan kell valakinek, hiszen eléggé foglalkoztatott színésznek számít. 2006-ban az IMDB szerint csak tévében szerepelt, viszont a 2007-ben kijövő Shreck 3-ban is ő lesz a herceg szinkronhangja.