Újra összeáll a Spice Girls

2004.12.23. 11:15
A Beckham gyerekek keresztelőjén újra együtt tűnik fel az öt ex-Spice. Az énekesnők azonban nem viselhetnek kihívó ruhát, a terhes Posh Spice ugyanis feszeng alakja miatt, és féltékeny a férjére, aki meg a keresztszülőkre haragszik.

Újra összeáll a Spice Girls, legalábbis Brooklyn és Romeo Beckham keresztelőjére. 2003 februárja óta ez lesz az első alakalom, hogy az öt énekesnő újra találkozik. A randevúra Hertfordshire-ben, a Beckham-rezidencián kerül majd sor. "Mindegyik ex-Spice Girl elfogadta a meghívást, és izgatottan készül a találkozóra. Victoria és David is alig várják, hogy találkozzanak velük" - számolt be egy közeli ismerős a sajtónak. "Geri már nagyon várja a keresztelőt, és hogy lássa a lányokat. Nagyon különleges ajándékot vett a gyerekeknek, de hogy mit, azt nem mondhatom meg" - nyilatkozta Geri Halliwell szóvivője.

Beckham mérges

A keresztelőre egy kis kápolnában kerül sor december 23-án, nem messze Beckhamék lakhelyétől. A vendégek száma nem lesz nagy, a hírük viszont annál inkább. A keresztszülő szerepét a hírességek közül Elton John, és Liz Hurley tölti be, ők Brooklynt tartják keresztvíz alá. Romeo, a kisebbik fiú keresztapja Victoria Beckham bátyja, Christian, keresztanyja pedig az énekesnő nővére, Louis lesz. A focista nem örült felesége választásának, sőt egyes források szerint kifejezetten mérges. Nem érti ugyanis, mért nem lehetett az ő családjából is keresztszülőket választani Elton John és Liz Hurley helyett. A Beckham család tagjai egyszerű, formális meghívót kaptak, olyat mint bárki más, és a közelállók szerint ettől úgy érzik, mintha a Posh Spice nem is tekintené őket családtagnak.

A Beckham nagypapa azonban nem csinált ebből nagy ügyet: "Nekem nincs semmi problémám, elmegyek a keresztelőre. Engem nem zavar, ha a mi családunkból most senki nem lesz keresztszülő, ha ők Elton Johnt, meg Liz Hurleyt akarják, engem nem zavar." A keresztelőn ott lesz ezen kívül John partnere, David Furnish, valamint Liz Hurley kisfiával és Greg Rusedski feleségével.

Posh Spice csúnyának érzimagát

Victoria Beckham márciusra várja harmadik gyermekét, és állítólag igen feszeng alakja miatt. A meghívott Spice hölgyeknek ezért igencsak figyelni kell öltözködésükre, minden meghívottat megkértek, hogy öltözködjön visszafogottan, és ne viseljen fel- vagy kivágott ruhát. Beckhamné úgy látszik még mindig attól tart, hogy focista férje elcsábul a vonzó idomok láttán.