Bruce Springsteen válóok lett

2009.04.10. 07:26
Egy New Jersey-i üzletember az 59 éves zenész miatt adta be a válókeresetet, mivel szerinte neje az elmúlt pár hónapban viszonyt folytat a szintén házas Springsteennel. A hölgy és a híresség állítólag egy edzőtermi találkozást követően talált egymásra. A zenészt már többször gyanúsították meg házasságtöréssel, kezdve azzal, hogy jelenlegi nejével is akkor melegedett össze, amikor még első feleségével élt. Egy mindig is tagadott pletyka szerint azóta már őt is megcsalta egy dekoratív özveggyel. Jelen ügyben az érintett felek közül egyelőre csak a férj ügyvédje erősítette meg a Star magazin értesüléseit.

Egy amerikai üzletember, bizonyos Arthur Kelly válókeresetet nyújtott be, amelyben arra hivatkozik, neje Bruce Springsteennel folytat viszonyt - írja a Star magazin. A New Jersey-közeli West Long Branch városkában élő férfi március 27-én nyújtotta be a papírokat, amiben az áll, hogy felesége, Ann C. Kelly "annyiszor követett el házasságtörést, hogy azt már összeszámolni se lehet", és hogy ebben partnere nem más volt, mint az 59 éves zenész, Bruce Springsteen, aki maga is házasember. Egyelőre sem az érintett asszony, sem a híresség nem kívánt semmit hozzáfűzni a lap értesüléseihez, egyedül a férj ügyvédje erősítette meg, hogy "a papírokban foglaltak magukért beszélnek". A Star magazinnak az állítólag felszarvazott férj sem kommentálta a történteket, de megköszönte a megkeresést.

Bruce Springsteen, a gaz csábító

A lap egy ismerősre hivatkozva természetesen kinyert pár részletet az állítólagos kisvárosi szerelmi háromszögről. "Ann azt állítja, hogy Bruce-szal csak barátok, de már egy éve keringenek a környéken olyan pletykák, miszerint több van köztük. Állítólag egy helyi edzőteremben ismerkedtek meg, és ezután kerültek közelebb egymáshoz" - mesélte a Star forrása. Arthur és Ann Kelly tizenhét éve házasok, akárcsak Springsteen és második neje. A válófélben lévő pár West Long Branch-beli otthona csak pár kilométerre esik a zenész Ashbury Park nevű birtokától.

Nem ez volna az első eset, hogy a híres zenész ilyen ügybe keveredik. Jelenlegi neje, Patti Scialfa háttérénekesnőként kezdte, majd 1988 nyarán Springsteen vele csalta meg akkori nejét, a színésznőként ismert Julianne Phillipset. Három évvel a válás után, 1991-ben nőül vette Scialfát, akivel azóta is együtt vannak, és akivel három közös gyermekük született. A zenészt 2006-ban is hírbe hozták, akkor egy olyan özveggyel, aki a 2001. szeptember 11-én történt terrortámadások során elveszítette a férjét. Springsteen ezt a kalandot mindig is vehemensen tagadta.

Bruce Springsteen élete és munkássága

Az amerikai zenész New Jersey-ben született 1949. szeptember 23-án, és szimpla nagyon népszerű zenészből hazafias érzelmű számaival - főleg a Born in the U.S.A cíművel - vált az USA nemzeti kincsévé, sőt egyenesen intézményévé. A rajongói által csak "The Boss-nak" azaz Főnöknek szólított 19-szeres Grammy-díjasra - tavalyi év egyik legjobban kereső zenészére - természetesen a politikusok is igényt tartanak. Ronald Reagan az 1984-es elnökválasztási kampány során fel is használta a Born in the U.S.A.-t, a Demokrata Párttal szimpatizáló zenész viszont természetesen nem örült ennek, megkérve Reagant, hogy ezt inkább ne tegye a jövőben. A tavalyi amerikai elnökválasztás előtt természetesen ő is Barack Obama mellett kardoskodott, és többször is fellépett a kampány során, valamint a beiktatási ceremóniát is ő nyitotta meg.

Zenekara az E-Street Band, nevükhöz olyan további slágerek köthetőek, mint a Born To Run, a Dancing in the Dark - klipjében az akkor még noname Courteney Coxszal, a Jóbarátok későbbi Monicájával. Rockzenei munkássága mellett nem egyszer írt filmzenéket, az Oscar- és Grammy díjjal jutalmazott Streets of Philadelphia című száma a Tom Hanks főszereplésével készült Philadlephia című film betétdalaként híresült el. Springsteen Mickey Rourke nagy visszatéréséhez is asszisztált a 2008-as Pankrátor című filmhez adott betétdalával, amiért 2009-ben meg is kapta a Golden Globe-ot a filmzene kategóriában, és ami felkerült a január végén megjelent új, Working on a Dream című albumára is. Springsteen márciusban indult koncertturnéra az új lemezzel.

Forrás: Wikipedia