Sharon Stone hidegháborúként induló válása Phil Bronstein lapmogultól totális háborúvá fejlődhet, írja az amerikai Star bulvárlap. A színésznőt megdöbbentették férje követelései: a San Francisco Chronicle elnöke és főszerkesztője állítólag egymillió dollárt akar nejétől. Az összeget állítólag még az 1998-ban kötött házassági előszerződésben határozták meg: akkoriban Sharon vagyona tizenegy millió dollárra rúgott.
"Sharon szerint szánalmas Phil követelése, amellyel csupán dominanciáját próbálja bizonyítani" - mesélte a Starnak egy közeli barátjuk. A házaspár a hírek szerint hároméves fiuk láthatási jogain veszett össze. A színésznő Los Angelesbe költözött Roannal, akit 2000-ben fogadták örökbe, Phil viszont továbbra is San Franciscóban lakik.

Messze van a gyerek

Az 54 éves Bronsteinnek nem tetszik, hogy neki kell LA-be utaznia, ha látni akarja fiát. A válási perpatvarból azonban feltehetőleg nem fejlődik a gyerek feletti huzakodássá, mivel Sharon azt szeretné, ha elsősorban Roan érdekeit néznék mindketten.

Phil Bronstein mindent megtesz a dolog békés rendezése érdekében: karácsonyra értékes antik nyakláncot ajándékozott külön élő nejének. Sharon azonban nem vett neki semmit.