horoszkóp

Cicciolinát 1,25 milliárdra pereli volt férje

2008.10.10. 10:59
Staller Ilona volt férje azért követel ötmillió eurós (1,25 milliárd forint) kártérítést, mert évekig nem láthatta közös fiukat. A művésznő fénykorában nagyon megszedte magát, de állítása szerint megtakarított vagyona ráment a gyermekelhelyezési perre, így most nem tudja, miből fog fizetni, ha a bíróság az exének ad igazat.

Az egykori pornódíva a napokban tért haza Rómába egy valóságshow forgatásról Buenos Airesből, és otthon megint hivatalos papírok fogadták. Volt párja ötmillió eurót, azaz 1,25 milliárd forintnak megfelelő összeget követel tőle. Staller Ilona ex-férje az őt ért megpróbáltatásokkal indokolja a per megindítását, arra hivatkozik, hogy évekig nem láthatta közös fiukat.

Staller szerint ez azért nevetséges, mert az utóbbi négy év alatt a férfi egyszer sem látogatta meg a gyereket, pedig megtehette volna. Azt még nem tudja, hogy ha valóban fizetnie kell, akkor azt miből teszi, így csak abban reménykedik, hogy a bíró belátja majd a követelés képtelenségét - írta a Napi Ász.

A művésznő saját bevallása szerint fénykorában 250 ezer eurónak megfelelő összeget kapott lírában vagy dollárban egyetlen pornófilm főszerepéért. Forintban ez 62,5 milliót jelent, de a vagyon java ráment a gyermekelhelyezési perre. A Táncolva egy álomba című műsor Olaszország legnézettebb csatornáján lesz látható. "Már a show előző szériájában is részt vehettem volna, de tánc közben megrepedt a 11-es bordám , ezért egy ideig pihennem kellett. Már jól vagyok, és a felvételek is nagyszerűen sikerültek"