22 éves vénlány szüzességét árulja a botrányos rádiós

2008.09.09. 15:59
A botrányhősként elhíresült rádiós ismét felülmúlja eddigi teljesítményét. Egy magát Natalie Dylannak nevező lány szüzességére licitálhatnak majd az érdeklődők Stern rádiójában. A 22 éves lány a tanulmányait szeretné fizetni a pénzből.

Howard Sternt nem éppen az ártatlanságáról ismerhetik hallgatói. A rádiós, aki októberben nősül meg, újabb felháborodást keltő eseményre készül. Egy 22 éves lány segítségére sietett, akinek legfőbb célja, hogy eladja szüzességét.

Álnéven könnyebb

A lány a Natalie Dylan álnevet használja, ugyanis nem szeretné, ha felismernék, ennek ellenére azt állítja, semmiféle morális problémája nincsen legféltettebb kincse elárverezésével - olvasható a New York Daily News oldalán.

Dylant egy legálisan működő nevadai bordélyház tulajdonosa, Dennis Hof mutatta be a rádiósnak, hogy megoldást találjanak a lány gondjaira. Dylan lánytestvére Hof bordélyházában dolgozik, onnan ismerik egymást. A kuplerájtulajdonos szerint óriási ötlet az árverés: "Miért egy Toyota hátsó ülésén veszítenéd el a szüzességed, ha a tanulmányaidat is fizetheted belőle?"

A kétkedők lecsillapítására a lány vállalja a hazugságvizsgálatot és nőgyógyászhoz is elmegy, ha szükséges. "Piaci alapon működő társadalomban élünk. Miért ne kereshetnék pénzt a szüzességemből?"

Mindig a gonosz mostoha...

A testvérpárnak mostohaapjuk miatt kellett ezt az utat választania, a férfi ugyanis az engedélyük nélkül vette el a tanulmányaikra félretett pénzt. Természetes, ha egy édesanya nem örül az ilyen jellegű lépéseknek, ahogyan Dylan anyja (aki egyébként egy konzervatív tanárnő) sem. Dylan édesanyja mégsem fordult lánya ellen, habár nem örül neki, de "támogatja".

A licit a Sirius rádióban zajlik majd, a tétek pedig folyamatosan megtekinhetőek lesznek Dennis Hof bordélyházának, a Moonlight Bunny Ranchnek a honlapján, ahol majd a nyertes is beteljesítheti győzelmét. Dylannek azonban nem minden a pénz. "Addig fogadjuk a téteket, amíg nem találok valakit, aki boldoggá tehet. Szeretném, ha a kémia is működne közöttünk."

A 22 éves lánynak már van egy főiskolai diplomája, de januárban a mesterképzést is szeretné elkezdeni, aminek során házassági - és családterapeutának tanulna, ennek a tandíjához pedig pénzre van szüksége - írja a The Sun. A szüzesség árusításának ötletét egy perui nőtől vette, aki azért hirdette testét, hogy az anyjának gyógyszereket tudjon venni. Az aktusra aztán nem került sor, pedig egy kanadai pasi 1,5 millió dollárt ajánlott.