horoszkóp

A Sting házaspár a leggenyóbb munkaadó

2007.03.08. 13:40
Sting személyzete állandó rettegésben él, mert a feleség mindenkitől megköveteli, hogy királynőként kezelje. A díszpár előző séfje emellett azt is állítja, hogy Trudie Styler azért bocsátotta el, mert teherbe esett. Ezért kártérítési keresetet nyújtott be, indokolatlan elbocsátás és szexuális diszkrimináció vádjával.

Jane Martin nyolc évig dolgozott Stingéknek, és olyan hírességekre főzött, mint Madonna, Sir Elton John vagy Bob Gendolf.

Egy sikeres karrier kezdete és vége

Az úrasszony még a béke időkben, rendszeresen rendelt szarvasgombát Franciaországból, amiért Jane Martin kisasszonynak 100 mérföldeket kellett utaznia.

Önfeláldozó és kiváló munkájáért a séf az elején Tiffany ékszereket kapott születésnapi ajándéknak. Azonban 39 évesen teherbe esett és ezzel kegyvesztetté vált. Miss Styler a hír hallatán, arra kényszerítette menedzsereit, hogy szabaduljanak meg Martin kisasszonytól.

A séf már bíróságra jár

Martin azt állította a munkaügyi bíróságon, hogy Trudie Styler félelemben tartotta őt, a menedzserek pedig azzal hitegették, hogy végkielégítést kap miután szülési szabadságra ment.

Southamptoni bíróság értesülési szerint Miss Styler szinte őrjöngött, mikor a séf annakidején gastroenteririsszel (hevenyen fellépő hasmenés) ágynak esett néhány hónappal teherbeesését követően. Stingné állítólag akkor így reagált a történtekre: "Ki a fasznak képzeli magát az angliai konyhafőnököm? Elérhetőnek kell lennie, ha szükségem van rá, vagy újra kell gondolni a pozícióját." Miss Styler azt is kijelentette több tanú előtt, hogy Miss Martin főzési tudománya a párolásig terjed.

A kis család

A terhességet követően a séf születésnapi ajándéka már kevésbé volt nagylelkű, pusztán nyolc tulipánt kapott. Miss Martin ekkor arra a következtetésre jutott, hogy a végkielégítés kifizetése pusztán színlelés, ami Miss Styler utasítására történt. "Én vagyok az egyetlen beosztott, aki mindig kiáll mellette." - nyilatkozta a dailymail.co.uk-nak. "A legtöbb beosztott elköveti azt a hibát, hogy megpróbálja megkedveltetni magát vele, ami azt eredményezi, hogy lealacsonyodik a szemében. A magatartásukat a Trudie-tól való félelem irányítja."

Amikor Miss Martin megtudta, hogy a végkielégítési eljárás elkezdődött, írt egy levelet a menedzsmentnek, hogy tiltakozását fejezze ki. Az évi fizetése a munkábaállás napjától az elbocsátásig meghaladta a tízmillió forintot, amiért napi 14 órát kellett dolgoznia, akkor is mikor áldott állapotba került.

Andrew Bowling, a birtokot igazgatója természetesen teljesen mértékben visszautasítja a diszkrimináció vádját. Miss Martint pedig azzal vádolja, hogy hasznot akar húzni abból, hogy Sting-nek, mint hírességnek dolgozott. "Sértőnek érzem, hogy egy olyan alkalmazott vagdalkozzon, akit jól tartottak és megbecsültek." A per természetesen nem zárult le.