A bulvárlapok szerint Stohl András a Survivor forgatásán, tavaly nyáron ismerkedett meg Tündével, és kapcsolatuk azóta is tart. A Blikk szerint a RTL Klub műsorvezetője októberben nagy értékű órát vásárolt ajándékba a lánynak. Stohl András kérdésünkre cáfolta a bulvárlapok híreit: "Egy szilveszteri partin jöttünk össze, és január harmadika óta élünk együtt" - mondta a Velvetnek.
Molnár Tünde decemberben a nézők szavazataival nyerte meg a túlélőjátékot, elragadva a főnyereményt vetélytársa, Norbi elől. A tizenhat játékossal induló valóságshowt nyáron vették fel, az azonban csak decemberben dőlt el, hogy az utolsó fordulóba kerülő két szereplő közül ki nyeri a tízmilliós fődíjat, az autót és a világ körüli utat.

Nem emiatt költözött el

Molnár Tünde
Klikk a képre!
Stohl András cáfolta feltételezésünket, miszerint Tünde is oka lehetett házassága felbomlásának. Mint mondta, házassága még 2003 februárjában ment tönkre. A műsorvezető nem kívánt válaszolni azon kérdésünkre, hogy gyermekei mit szóltak új kapcsolatához.

Útitársat vált

A színész szerint arról még nem beszéltek Tündével, hogy együtt mennek-e a lány által megnyert világ körüli útra. Korábban Tünde többször is azt nyilatkozta, Norbit viszi magával a nagy útra. Stohl szerint azonban Tünde a világ körüli út helyett azt ígérte Norbinak, hogy befizeti a fiút és barátnőjét egy általuk választott útra.