horoszkóp

Továbbra is nyomoznak Stohl ügyében

2006.04.24. 14:16
A színész ellen folytatódik a nyomozás kokainfogyasztás ügyében. Azt nem tudni, mikor lesz vádemelés, az azonban biztos, hogy Stohlnak már most elege van az egészből. Szerinte ugyanis az egész hazugság.

Semmi olyasmi nem történt, amivel vádolnak

Stohl András nem szeretné, ha neve újra és újra kapcsolatba kerülne az állítólagos kokainüggyel. "Nem történt semmi. Azért nem akarok ezzel kapcsolatban nyilatkozni, mert nem akarom, hogy újra és újra felröppenjen ez a hír, és kapcsolatba hozzák a nevemmel"- mondta kissé ingerülten Stohl András a Velvetnek, majd megismételte, hogy semmi olyasmi nem történt, amivel vádolják.

A Nemzeti Nyomozói Iroda munkatársa Horváczy Emese kérdésünkre megerősítette, hogy továbbra is nyomozás folyik egy bizonyos S. András ellen, azt azonban nem tudta megmondani, hogy mikor történik meg a vádemelés. Kérdésünkre, hogy történt-e előlépés Stohl ügyében, a legszofisztikáltabb nyomozói nyelven tudhattuk meg, hogy a részletek a nyomozásra való tekintettel nem publikusak.

A Stohl-ügy eddig

Klikk a képre!

Stohl András ellen kábítószerfogyasztás miatt kezdett el nyomozni a rendőrség. A műsorvezető ellen először egy júliusban lebukott , Segal-lal is kapcsolatba hozható bűnbanda két tagja vallott, akik azt állították, hogy Stohl a törzshelyének számító nightclubban legalább kétszer vásárolt tőlük kábítószert. Ezt az információt idén januárban két újabb, ugyancsak drogszállítással gyanúsított férfi elfogásakor sikerült megerősíteni, majd hetekig hallgatták le Stohl telefonját, mielőtt behívatták volna az NNI-hez. A műsorvezető a kihallgatás során végig tagadta, hogy droggal élne, vizeletmintát azonban a nyomozók megerősített kérésére sem volt hajlandó adni.

Nem sokkal később a Blikk információi szerint egy, a klubban dolgozó bártáncosnő is megerősítette, hogy Stohl kokainfogyasztó. A lap azt is hozzátette, hogy a táncosnő saját büntetésének enyhítését reméli attól, ha együttműködik a rendőrséggel, ugyanis korábban őt is lekapcsolták. A bártáncosnő vallomását ismerőse is alátámasztotta, akit a táncosnővel együtt kaptak el a rendőrök januárban.